Чому в податкову йде стара команда?

Поділитися

Мене болить за Україну. Робиться зараз зовсім не те, чого ми би хотіли очікувати від центральної влади. Що ми бачимо?! Ми як народ єднаємось, щоб підтримати наше українське військо, хто чим може, але це і є запорукою нашої перемоги. У єдності наша сила. Але мене, як підприємця та активного учасника революції гідності у Києві сильно схвилювала інформація щодо грядущого призначення у тернопільській податковій, дуже добре знаючи ситуацію, скажу що в податковій за таких обставин гряде повернення старої команди.

Давайте проаналізуємо цілий ряд фактів щодо того чому запропонована кандидатура не найкращий варіант для тернопільської області.

Комендат Ігор довгий час працював в бізнес структурі В.І. Дрозда, яка займається здачею в оренду площ для торгівлі в центральній частині міста. Тому виникає резонне запитання. А чи може людина керувати колективом більше ніж у 1000 чоловік без жодного великого досвіду?

Невже у нашій країні відсутність управлінського досвіду у виконавчих органах влади, державній службі чи навіть у великому бізнесі дає повне право одразу ж призначати на посаду начальника Фіскальної служби – Комендата Ігоря?

Це вихованець одіозного місцевого олігарха Віктора Дрозда, який його проштовхував в різні громадські організації для зміцнення свого впливу і захисту особистих бізнесових інтересів, в тому числі в Раду підприємців Тернопільської області при ОДА при попередній злочинній владі.

На мою думку наповненням бюджету повинні займатись порядні професіонали.

Скажу одну неприємну річ, деякі мої колеги, серйозні підприємці не підтримують дане призначення і готові навіть перевести бізнес у інші області України, якщо не будуть рахуватись з їхньою думкою. Нам краще допомагати нашій армії, ніж збирати побори для нових політичних проектів та місцевих олігархів, які хочуть реанімуватись у владі.

Претендент на дану посаду пролобійований представниками старої влади, в тому числі окремими депутатами Верховної Ради України. Підтвердженням цього є те, що у 2006 році Тернопільська міська організація партії «Віче» (Інни Богословської) висунула Комендата Ігора у першу п’ятірку свого списку.

Рекомендації від Асоціації платників податків Тернопільської області для Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України приймались одноосібно головою Дуткою І.С., без проведення зібрання і погодження з членами асоціації. Хіба це допустимо по відношенню до членів асоціації?

Просування Коменданта на дану посаду призведе до повернення на керівні посади одіозних фігур, які заплямували себе в податкових органах і до відновлення схем поборів з бізнесу.

Сьогодні Державна фіскальна служба в Тернопільській області вимагає керівників з незаплямованою репутацією та здатним в даній сфері виконувати надважливі завдання в надзвичайно складний для України час.

Люди на Майдані загинули за нову Україну і за зміни в ній. У даному випадку ми бачимо не зміни, а вдало замасковану спробу певних людей, привести до влади дилетантів, для задоволення власних інтересів.

 

Іван Конюх

Чому Михайло Головко рятував фінансового спонсора Партії Регіонів?

Чому свободівці призначають регіоналів на керівні посади?