Чому Михайло Головко рятував фінансового спонсора Партії Регіонів?

Поділитися

Напередодні парламентських виборів, які відбудуться 26 жовтня, більшість з діючих 7 нардепів від Тернопільщини бачать себе парламентарями знову. Звичайно, це природно. Нормально й те, що значна частина краян не задоволені своїми народними обранцями. Наприклад, 85% читачів сайту “ПРО ВСЕ” сприйняли вкрай негативно непідготовлений виступ Івана Стойка. Не краща ситуація у бютівця Василя Деревляного, щодо  якого 40% читачів вважають, що він не має морального права навіть балотуватися до Верховної Ради.  Щодо хих двох досвідчених депутатів, які “з’їли зуби в політиці”,   в корупційних схемах  хоч і не було впіймано за руку, є питання про коефіцієнт корисної дії від їхнього “парламентаризму”.

Зовсім інша ситуація у свободівця Михайла Головка, партія якого пролетить над парламентом, як відома фанера з Парижу )). Юний політик подавав великі надії, проводив потужну антиалкогольну пропаганду. Проте, після обрання у жовтні 2012 року до парламенту, скурвився вже за два місяці – 17 січня 2013 року. Того дня тернопільські податківці проводили перевірку в аграрному холдингу “Мрія” Івана Гути.

Це сьогодні  компанія переживає фінансові труднощі, не маючи можливості виплатити на ірландській біржі 400 мільйонів доларів заборгованості. А у 2013 році “Мрія” була потужним фінансовим донором Партії Регіонів. Хто з регіоналів хотів прибрати компанію до рук – Янукович, Клюєв чи ще якась мерзота – не має значення. Питання в тому, чому Головко кинувся виконувати команду “фас”.  Наскільки залежний Михайло Головко від певної групи “ригіаналів” – питання риторичне.

Навіть до оприлюднення цього ганебного відео для нардепа Головка, стало зрозуміло, яке одоробло обрала північна Тернопільщина. Проте, Головко  вірив у свою безкарність, і продовжував брехати навіть на прес-конференції. Навіть назвав на прес-конференції журналістів “Про все” обкуреними.

Переглядаючи  відео із спілкування Михайла Головка з пресою, складається враження, що нардеп має всіх за дурнів.  Адже 17 січня 2013 року, коли відбувались  сумнозвісні події в селі Васильківці Гусятинського району, його помічники перелякано розповідали журналістам, що пан-депутат працюють за графіком у Почаєві і приймають громадян. Після ганебного вчинку депутата-націоналіста, який втрутився у розбірки між олігархами-регіоналами, під Головка нібито у “Свободі” віддали 166 округ  нардепа-опозиціонера від “Батьківщини” Михайла Апостола. А Олегу Сиротюку південні райони Тернопілля. Хоча за кілька днів до того на прес-конференції йшлося, що Олег Сиротюк-списочник закріплений за Полтавщиною, а Головко, як мажоритарник, – за північним округом Тернопілля.

У ті ж дні вилізла ще одна неправда щодо скандального свободівця: у Копичинцях, на Гусятинщині, хочуть закрити лікарню і медики  покликали до себе на зустріч нардепа-свободівця. Помічники-свободівці спочатку, по чесному сказали, що навряд чи він приїде, бо це не його округ. Потім згадали “легенду про Васильківці” і сказали, що повідомлять, але нічого не обіцяють. І дійсно, Михайло Головко не приїхав відстояти інтереси медицини Гусятинського району. Був лише нардеп- бютівець Михайло Апостол. Як кажуть самі медики, у них кульків з мільйонами не має, щоб носити, як у Гути.

Сьогодні, за півтора року, Михайло Головко не провів жодного прийому громадян у селі Васильківці Гусятинського району. Це нам підтвердили й у Гусятинській районній раді.

Не менш смішною побрехенькою є те, що Головко нібито відкрив-орендував офіс громадської приймальні у селі Васильківці Гусятинського району ще 3 січня 2013 року. За паперами оренди, які самі знаєте як можна зробити в нашій країні, він чомусь в селі знайшов  місце не в сільській раді, не в клубі, а “двері в двері” з бізнесовцем, який фінансував виборчу кампанію Партії Регіонів і дружини губернатора Надії Хоптян на останніх парламентських виборах. Та у Верховній Раді пан Михайло навіть з тушками не захотів сидіти в одній залі і виштовхував їх, а тут одним повітрям дихати з донором регіоналів…

Разом з тим, продемонструвати громадськості оголошення в будь-якій газеті – районній чи обласній, яка вийшло до 17 січня 2013 року, де повідомлялось, що свободівець відкрив приймальню в Гути, Головко не може… Сьогодні ж, у серпні 2014 року ми можемо констатувати, що жодної приймальні Головко у Васильківцях не мав, і жодного прийому громадян за цілий рік у Васильківцях не проводив.

Виникає логічне питання: чи розповість Михайло Головко правду? Яку брудну роботу виконував “свободівець” в офісі аграрного магната?

Михайло Головко – розбушувався

***

Тернопільські податківці офіційно підтвердили, що фінансового донора Партії Регіонів на Тернопільщині захищає нардеп-свободівець

Риштування (будівельні ліси): перспективи розвитку в Україні

Що такого станеться, якщо выбрати табак для кальяна неправильно

Партії Тернопільщини: приколи із простої статистики

Чому в податкову йде стара команда?