Єднаймо Україну

Поділитися

МОЛОДІЖНІ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ «МОЛОДА ПРОСВІТА», «АСОЦІАЦІЯ ТРУДОВИХ ОБ’ЄДНАНЬ МОЛОДІ» ТА «ФУНДАЦІЯ РЕГІОНАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ» ІНФОРМУЄ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ «ЄДНАЄМО УКРАЇНУ».

 Метою проекту є організувати візит щонайменше 20 молодих людей зі східних областей України у місто Тернопіль для ознайомлення з молодіжним життям, культурною спадщиною та традиціями, а також спільно виробити механізми впливу на владу для вирішення молодіжних проблем.

 Однією з найбільших проблем, яка роздирає українське суспільство залишається умовний поділ на Схід і Захід. Сьогодні Україна потребує єднання і в першу чергу це єднання повинне йти серед молоді. Місто Тернопіль претендує на статус студентської столиці і має туристичний та європейський потенціал для розвитку.

Основною рушійною силою міста Тернополя є молодь, яка становить третину від населення. Саме дана категорія громадян є найбільш прогресивною, гнучкою до змін, готовою приймати та творити нове. Найкращим чином ідентичність українців можна сформувати шляхом отримання молодими людьми досвіду перебування в інших регіонах країни, діалогу з їх однолітками, що проживають в інших областях, культурного пізнання своєї країни.

Важливо сьогодні спільно молоді з різних регіонів виробити спільні механізми впливу на владу, щоб домогтися вирішення молодіжних проблем даного регіону.

Основний етап проекту буде відбуватись з 8 – по 13 жовтня 2014 р.

 Для участі в проекті необхідно зареєструватись ( посилання на анкету – https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG14M2Q4S295bHVHY2N5Ti03cFNvYWc6MA ).

Просимо зголошуватись охочих прийняти учасників на проживання (звертатись за номером 25-06-90 або за адресою вул. Йосипа Сліпого, 3 – «Молода Просвіта»).

 

 

 

 

Координатор проекту

Святослав Абрамюк – 097 934 25 24

 

Матч “Зірка” – “Тернопіль” можна буде переглянути на телеканалі “Футбол 1”

У Теребовлі міліціонери “крутять”, як циган сонцем