Матч “Зірка” – “Тернопіль” можна буде переглянути на телеканалі “Футбол 1”

Поділитися

У суботу 6 вересня о 16:55 телеканал «Футбол 1» покаже поєдинок одного з лідерів Першої Ліги – ФК «Тернопіль» проти кіровоградської «Зірки».

 Коментатор – Микола Кравчук.

 Цього сезону команда Василя Івегеша поки залишається непереможною. У п’яти поєдинках тернополяни не знали гіркоти поразки, і за втраченими очками посідають третє місце в чемпіонаті. Чи зможе кіровоградська «Зірка» вперше в сезоні залишити «муніципалів» без очок – покаже суботній поєдинок.

Традиційно матч обрамлятиме програма «Футбол LIVE», у якій ведучий Сергій Панасюк разом з футбольними експертами Вадимом Євтушенком та Артуром Валерком аналізуватимуть не тільки гру у Кіровограді, а й інші актуальні питання Першої Ліги: результати, події в командах, турнірну ситуацію і т.д.

 Нагадаємо, що телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» – офіційні транслятори матчів Першої ліги України.

 Довідка:

 

Телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» – тематичні канали для широкої аудиторії вболівальників.

Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» – офіційні мовники Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр., Чемпіонату Світу ФІФА 2014, а також Кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016. Офіційні медіа-партнери української Прем’єр-ліги (УПЛ), транслятори офіційного телевізійного пулу УПЛ та Першої ліги чемпіонату України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих європейських чемпіонатів – Іспанії, Італії, Англії та проекти власного виробництва.

Директор – Олександр Денисов. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» входять до медіа-холдингу «Медіа Група Україна», 100% статутного капіталу якого належить «Систем Кепітал Менеджмент». Слоган телеканалів – «Футбол більше ніж гра».

Сайт: http://footballua.tv

 

 

Зупинка “Залізничний вокзал” стала “розумною”

Єднаймо Україну