Ігоря Коменданта призначено виконуючим обов’язки наперекір губернатору

Поділитися

В.о. начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області призначено Ігоря Комендата
Наказом Державної фіскальної служби України від 18 вересня 2014 року №537-о Комендата Ігоря Юлійовича призначено на посаду першого заступника начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області. Цим же Наказом на Комендата Ігоря Юлійовича покладено виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області, а також визначено його повноважним представником для вчинення дій щодо реєстрації юридичної особи: Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомляє інмаційно-комунікаційний відділ  Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Як вдалось дізнатися “ПРО ВСЕ”, Комендант не є фігурою губернатора. Саме через це керівник фіскальної служби України Білоус змушений був обійти подання свободівця. Як відомо, губернатор пропихав Сергія Господарика, який має родинні стосунки з Олегом Сиротюком (донька пана Сергія заміжня за рідним молодшим братом губернатора ).

Комендант – ставленик команди Порошенка, яка намагається опертися в області на своїх людей, створивши певне лобі з фахівців. Петро Порошенко розуміє, що нардеп Ігор Побер здатний лише провести урок фізкультури, а Степан Барна лише забалакати проблему.

Пролобіював на посаду Ігоря Коменданта, розповіли “Про все” у податковій, тернопільський підприємець Віктор Дрозд.

Олега Сиротюка, як фахівця, взагалі не розглядають . Як сумно жартують тернополяни, краще б він і далі каву продавав, тоді б було менше шкоди.

Ігор Комендант -професіонал. Тернополяни пам’ятають ще покійного його батька, який  керував “Агробанком” в Тернополі.

Як Тернопіль помилявся на останніх парламентських виборах

Тернополян просять допомогти солдатам АТО конкретними речами