Найпростіший спосіб як правильно підібрати верхній дитячий одяг

Поділитися

Ранньою осінню, коли температура повітря ще плюсова, але холодні дні невблаганно наближаються, саме час потурбуватися про придбання верхнього одягу для малюків. Як підібрати верхній дитячий одяг, який захистить дитину від пронизливого вітру і частих дощів?

На сайті Клубок Ви знайдете відмінний вибір якісного верхнього одягу для дівчаток і хлопчиків від самих різних виробників, як вітчизняних, так і закордонних. Куртки, верхня тканина яких виготовлена з натуральних матеріалів – бавовни або вовни, на цей сезон ніяк не підійдуть. Така тканина швидко промокне і пропустить вологу аж до нижніх шарів. Не можна допустити, щоб малюк промок і застудився, так що курточка зобов’язана бути не тільки відштовхувати вологу, але і бути досить теплою. Актуальні поради при виборі верхнього дитячого одягу допоможуть Вам зробити правильний вибір.

  1. Найважливіша характеристика дитячого одягу – це його якість. Оскільки якісна річ рідко буває дешевою, її намагаються купувати з невеликим запасом, так щоб вона прослужила два сезони. До того ж в хорошій куртці наповнювач після прання не зіб’ється грудками, а верхня тканина не вигорить і не змінить колір. Тому, не потрібно прагнути до економії за рахунок якості.
  2. Підкладка у курточці або комбінезоні повинна бути з бавовни. Розумніше всього вибирати модель з підкладкою, що відстібається. Якщо підкладку неможливо зняти, і до того ж вона виготовлена з вовни або іншого матеріалу з високим рівнем теплоізоляції, то за умови  помірно теплої погоди дитині в куртці буде жарко, і Вам доведеться додатково витратитися на придбання вітровки.
  3. Вибір моделі залежить від віку малюка. Велике значення має і клімат. Якщо Ваша дитина все ще носить памперси, то кращий варіант верхнього одягу – це комбінезон. Для дітей старшого віку можна брати окремо курточку і штанці з непромокаючої тканини. Розраховуючи гуляти в морози, купуйте парку довжиною майже до колін. Тільки врахуйте, що рухливість дитини вона все-таки істотно обмежить.
  4. Важливі деталі. Трикотажні манжети в рукавах куртки або комбінезона щільно облягають зап’ястя і не дозволять проникнути всередину вітрі. Високий комір повинен м’яко облягати шию дитини і герметично вкривати її. Практично будь-яка модель демісезонного одягу припускає наявність капюшона, який у відносно теплі дні з успіхом замінить шапочку, а в дощ послужить альтернативою парасольці.
  5. Вибір кольору верхнього одягу залежить тільки від Вашого смаку і побажань самої дитини. Звичайно, має сенс вибрати практичний і немазкий варіант, але навряд чи чорний, сірий або темно-синій колір верхнього одягу призведе малюка в захват. Так що доведеться шукати компроміс.

Обов’язково перевірте при покупці верхнього одягу якість і міцність швів, надійність застібок і кріплення елементів декору. Всі внутрішні ярлички повинні бути вшиті в шви. Оскільки куртка, як вже було зазначено, купується з розрахунком на два сезони, буде розумним віддати перевагу відомому перевіреному бренду, навіть якщо ціна такої речі перевершує вартість ринкових варіантів. Переконайтеся, що в новій речі дитині комфортно рухатися, що куртка не тісна, або, навпаки, не надто простора.

Вдалого вибору!

Два роки без реклами сигарет: підсумки на Тернопільщині

Новодворская об ошибках Порошенко