У “збаразькому” окрузі зареєстровано лише одного бажаючого стати нардепом

Поділитися

Чи то нашим політикам шкода 12 тисяч гривень, чи то в політиці відчувають себе невпевнено, а може знають, що на виборах головне бренд, а не особистість… Словом, як би не було, але станом на 12 годину 22 вересня у збаразькому виборчому окрузі зареєстрований лише один бажаючий стати народним депутатом. Звати цього чоловіка Андрій Палюх. Він є науковцем. Народився  пан Андрій 3 лютого 1978 року в місті Теребовля Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент, Тернопільський інститут соціальних та інформаційних технологій, безпартійний, проживає в місті Тернопіль, судимість відсутня. Йде науковець на вибори самовисуванцем. Напевно, вірить чоловік, що мешканці нашого краю не бидло, а думаючий народ і за одного ледаря двічі не проголосують.

Передвиборча програма  кандидата у народні депутати в одномандатному  виборчому окрузі № 164

Палюха Андрія Ярославовича

Обличчям до ПОБРАТИМІВ Українців
Моя мета єдність могутньої Української Держави з підняттям соціального рівня та усвідомленням національної відповідальності перед собою і перед кожним Українцем патріотом своєї землі. Кожен гроМадянИн нашої ДеРжави відчуватиме підтримку і беззупинний рух вперед єдиної могутньої Української Держави і української нації.
ВІДСТОЇМО
I.Для досягнення нашої мети, насам перед ми піднімемо заробітній рівень українця до європейського рівня, тільки так всі українці зможуть гідно крокувати в європейський союз.
II.Обов‘язково проведемо люстрацію всіх рівнів влади, повне перезавантаження.
З перших днів переМогИ, обіцяю стаРанно працювати на благо українців і України. Для досягнення I-шої та II-гої основної частини моєї програми. Я працюватиму над втіленням антикорупційних законопроектів над проведенням і удосконаленням люстраційних законних методів перевірки влади, пильність і запобігання проникнення в ряди влади кримінальних кланів.
ЗРОБИМО
Найважливіші питання які нетерплять відкладень у довгий ящик, і по яких я вже підготував законопроекти для подання :
1. Перше місце роботи, обов‘язкове післядипломне працевлаштування студентів.
2. Нарахування пенсійного стажу для всіх заробітчан.
3. Спрощення податкового кодексу, звільнення початкового бізнесу від податку.
4. Створення структури контролю всіх посадовців, до якої зможе звернутися будь-який громадянин і отримати безкоштовну підтримку свого питання в любому держнапрямку.
5. Питання залучення коштів для розбудови інфраструктури села, розбудова села – це завтрашній день.
6. Побудова Мирної Держави – це створення контрактної професійної армії.
7. Надання якісної освіти всіх рівнів.
8. Пенсіонерам створити повний пакет соціального забезпечення і підвищення пенсій з сучасним якісним перерахунком професійного стажу.
9. Обов‘язкове підняття заробітніх окладів, насамперед вчителям, медпрацівникам і правоохоронним структурам, не на відсотки а у рази.
ДОСЯГНЕМО
Сьогодні Ми переживаємо смутні часи. Інфраструктура практично зупинилася у розвИтку і буксує на роздоріжжі. Це вже не багатообіцяючий розвиток Радянської доби, але ще не сучасний тереторіальний центр із європейською якістю життя. Протягом останніх років тяжко нести всі тягарі буденності, але Я хочу підтримати Вас, співгромадян, і розумію що це буде не легко. Хочу щоб Ви Усі були успішними і прогресивними, в нашій з Вами успішності також успіх нашої держави. Будь-який наступний обранець нестаранно вдумується в наші з Вами громадські проблеми, і в мене так як і у Вас багато розчарування в роботі обранців, значить нам з Вами потрібно навчитися робити правильний вибір, і ретельно обмірковувати наш вибір. Я усвідомлюю, що за перший можливо і за другий роки після перемоги ми не отримаємо публічних дивідендів. Але Я не шукаю дешевої популярності. Я пропоную стратегію розвитку нашого з Вами Краю, яка дозволяє чітко уявити, яким наш Край стане за найближчі 10 років і що для цього потрібно зробити. Влада повинна повернутися обличчям до людей. І це стане запорукою нашого спільного успіху.

 

Довідка

Опис меж “північного” виборчого округу: Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони, частина Кременецького району (виборчі дільниці № 610544 – 610552, 610554 – 610587, 610591, 610592, 610596 – 610604, 610607, 610609, 610610, 610613 – 610616)

Тернополян просять допомогти солдатам АТО конкретними речами

Яке найбільше досягнення тернопільського депутата?