Як Сергій Надал підтримує російську армію

Поділитися

У нашому патріотичному Тернополі навіть пан мер фінансово підтримує російських злочинців, які сьогодні вбивають українців на сході. На підтвердження своїх слів ми наведемо кілька прикладів. Отож і розпочнемо із щедрості Сергія Надала, який нагородив вболівальників ФК “Тернопіль” дарунками з Росії. Активіст громадської організації “УНСО” Юрій Гуменюк наголошує, купуючи російські товари мер Тернополя наповнює російську казну, а це потенційні кілька десятків патронів чи снарядів вистрілених у сторону українського народу:

– Одну з футболок отримав активіст «Нашого рідного Тернополя». Погляньте-футболки нові, з етикеткою, а на ній: виробник – Китай, продано в магазині ООО «АВМ СПОРТ», місто Москва, вулиця Гарибальди, дім №21. Як такий факт можна взагалі пояснити? У країні війна, а він нагороджує наших громадян футболками ворогів?

Ці футболки з емблемою ФК “Тернопіль” почесний президент клубу пан мер подарував переможцям вікторин, які проводилися минулого тижня після чергового матчу на центральному стадіоні міста.

Та цей скандальний жест “поваги” до українських вболівальників ФК “Тернопіль” – не єдине, чим в умовах війни продовжує відзначатися пан мер. Не зважаючи на вбивства його ж земляків на Сході України Сергій Надал дозволяє росіянам заробляти у Тернополі. Так, прийняте міською радою рішення “Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника” підприємці зобов’язані маркувати російські товари, аби тернополяни могли вирішувати самостійно чи купувати продукцію російських агресорів. Однак досі у нашому місті є магазини у яких не допродують, а  постійно оновлюють запаси російських товарів, щоб згодом продавати їх без маркуваня, підкреслив представник Тернопільскої обласної громадської організації “Патріот України” Сергій Джур:

– Ми проводимо рейди по різних торгових точках, практично всі до маркування ставляться адекватно, відзначають зниження попиту на російські продукти. Але є 2 магазини – «Продукти-М» на вулиці В.Чорновола,17 і на проспекті Ст. Бандери, 94, де керівники відмовилися в категоричній формі виконувати рішення. При цьому, окрім нас, були присутні представники  муніципальної поліції та управління торгівлі Тернопільської міської ради, яких просто вигнали з магазинів.

Але не самими покупками російських футболок і дозволами на торгівлю без маркування речами двоголового кровожерливого “брата” грішить перед українцями тернопільський мер. Сергій Надал ігнорує роботу гральних закладів у місті. Ще з березня 2014 року представники усіх державних лотерей працюють без ліцензії. Наголошуємо, українські державні лотереї – це тільки назва. «МСЛ» належить російському багатію – Михайлові Фрідману. Лотерея “Патріот” – росіянину Олегу Бойко, який у Росії також має лотереєю «Перемога» й офіційно підтримує російську армію. Безперечно, за те, що ці “державні” лотереї досі проводять незаконну діяльність у Тернополі мали б карати дільничих інспекторів, начальника Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Тернопільській області. Однак ми вважаємо, що без мерового “добра” у місці ці заклади працювати б не змогли, тому “риба гниє з голови”…

З повагою, прес-служба ГО “Наш рідний Тернопіль”

Беженцы Луганска в шоке от Пермского края: вы нас сюда привезли похоронить?

СБУ на Тернопільщині перекрила “накротрафік”