Автомайдан вдома у Віталія Яреми побачив жахливі речі (відео)

Поділитися

Ймовірно, після парламентських виборів в Україні буде новий Генеральний прокурор. Звичайно, якби Україна була правовою країною, то такого горе-правоохоронця відправили не просто у відставку. але й на лаву підсудних з підозрою у отриманні прихованих доходів. Яких саме – хабарів чи ще якогось різновиду – треба було б з’ясовувати у суді.

Громадські активісти опублікували відео, зняте під час візиту Автомайдану до маєтку Генерального прокурора України Віталія Яреми.

На відео з радіокерованого безпілотника, як заявляють автори відео, видно будинок та земельну ділянку прощею в 1 гектар з озером, яка належить Яремі.

«Ну як вам земельна діляночка з будинками чесного міліціонеро-прокурора Віталія Яреми в елітному котеджному містечку «Золоче» з власним озером на території? Якщо глянути на карту зі спутника, то площа цього «шматочка» складає майже 10000м². Ціна за сотку тут досягає 15тиcяч доларів. Можете самі порахувати, скільки він віддав за цю землю. Лише за землю… Можливо тому пан Ярема вважає закон про люстрацію «неконституційним?» – написав на своїй сторінці на Facebook громадський актівіст Віталій Уманець, повідомляє Громадське телебачення.

Як міністр освіти користувався адмінресурсом на Тернопільщині (фото, відео)

У Тернополі з’явився узгоджений кандидат до ВР: брехня чи фальстарт?