До чого дійшла влада Збаражчини за 8 місяців після Майдану

Поділитися

22 жовтня інтернет-газета «ПРО ВСЕ» на своєму сайті розмістила замітку “Педагоги Збаража в шоковані агітацією“.

У ній йшлося про «специфічну» агітацію одного з кандидатів. Про цю паскудство нам розповіли самі освітяни, яких обурила ситуація. Про те, вже за день, як замітка отримала чималий розголос в педагогічних колах не лише Збаражчини, але й Лановеччини, Кременеччини і Шумщини, чиновники Збаража вирішили «зам’яти» ситуацію. Мовляв, провладний кандидат від Блоку Петра Порошенка не те мав на увазі, що говорив про зарплату в конвертах, а зовсім інше – біле й пухнасте, як сьогоднішній сніг.

Більше того, як у часи Януковича, освітян Збаражчини «нагнули», щоб підписали таку заяву. Ми її оприлюднюємо, щоб народ знав “своїх героїв”, сайт “ПРО ВСЕ” продемонстрував свою демократичну позицію. Мовляв, ми й “правду” від чинуш друкуємо. Проте, найважливіше, чому заяву оприлюднюємо, щоб освітяни Збаражчани в кожній учительській могли прочитати, що ж змушують їхнє керівництво підписувати і зробити висновки як воно було насправді в “розумінні бюрократів” і до чого докотилася влада Збаражчини на 8 місяці після Майдану.

З брехні почати – повагу втратити!

Провладний кандидат В.Бліхар
Провладний кандидат В.Бліхар

Напевно, нам ще довго потрібно прожити на цьому світі, щоб повністю позбутися лицемірства, брехні, зневаги один до одного.
Найгірше те, що «Люди», а можливо правильніше буде назвати «людиська» , які за всяку ціну руться до Верховної Ради, не маючи нічого святого в душі, використовують святі імена загиблих дітей, прикриваючись іменами героїв Небесної Сотні, роблять рейтинги собі на вибори. Як кажуть Бог все бачить!
Ми, директори навчальних закладів Збаразького району, мали можливість спілкуватись із всіма кандидатами в народні депутати України. Нас на зустрічі , яка відбулась 21.10.2014 року , з кандидатами: Аніним, Бліхаром, Палюхом було багато. І ми, звичайно, були дуже обурені , коли прочитали статтю з такою нетактовною назвою. Вибори , виборами, а для чого змішувати з брудом чесну людину. Тим більше зводити наклепи?! Взагалі ці люди, які готували цю замовну статтю, – боягузи і не порядні , які навіть не підписались під своїм витвором мистецтва. Коли вже за наклепи буде відповідальність!
У своєму виступі В.Бліхар розповідав про себе, родину, свій шлях у бізнес. Він розповідав, що його бізнес працює в рамках чинного законодавства: працівники всі офіційно оформлені, за свою працю кожен отримує офіційну заробітну платню. Мета його підприємства – забезпечення жителів Тернопілля робочими місцями.
Молодець! Якби у нас всі « любителі» України у своїх бізнесах чинили так, то б і в державі справи йшли набагато краще і народ український жив би , а не існував.
Ми засуджуємо тих писак, які обливають брудом порядних людей. Взагалі в народі кажуть: «Не копай яму комусь, бо потрапиш туди сам!»
Слава Україні !
Слава загиблим героям!

Директори загальноосвітніх шкіл
Збаразького району Тернопільської
області

[poll id=”176″]

 

Створено Раду з кадрових питань Головного управління фіскальної служби у Тернопільській області

Потрібна термінова допомога небайдужих