Green Card: інформація з перших уст

Поділитися

Нещодавно Тернопіль заклеїли агітаційними біг-бордами і сітілайтами, які застерігають українців не піддаватися на послуги шахраїв. Мовляв, лотерея Green Card – безкоштовна. Проте, що більшість українці йдуть до цих фірм, бо це дієво – американці не сприймають. Насправді українці грають з такими фірмами, бо їм, перш за все, бракує власних знань заповнити аплікаційні форми, а отримавши виграш – правильно все зробити, щоб виїхати в США.  Навіть слова віце-консула США в Україні Тамари Стернберг-Греллер, що з багатьох тисяч українців, які виграли грін-карту, торік виїхало за кордон менше двох тисяч українців, тому є яскравим підтвердженням.

Ми в жодному випадку не агітуємо за користування послугами посередників, проте звертаємо увагу на різні сторони цього процесу. Загальновідомо, що ці фірми просять за свої послуги від 8 до 12 тисяч доларів за одну особу. Гроші  наші люди мають можливість віддати за рік. Просто кожен має знати всю повноту інформації.

Оскільки фірми працюють під дахом “кагебістів” та міліціянтів, то в правовому полі діють філігранно. Такий бізнес любить тишу. Виняток склала діяльність компанії “Гермес”

ОТР Банк оголосив війну тернопільським аграріям?

На Симоненка, 6 оновили спортивний майданчик