Голова Шумської райдержадміністрації уникнув недовіри з допомогою тітушок (відео)

Поділитися

Про керівника Шумської райдержадміністрації Василя Габора, який є людиною з оточення нардепа-свободівця Михайла Головка, інтернет-газета “ПРО ВСЕ” вже писала. 18 серпня чиновник шокував усю Тернопільську область звітом. Замість того, щоб прозвітувати перед своїми краянами, депутатами, громадськими діячами, чиновник приїхав до Тернополя розповідати про свої успіхи. З таким же “понтом” він міг би “звітувати” у Києві чи Нью-Йорку, адже там ще потужніші медіа-ресурси, ніж у Шумську.

З часу того псевдозвіту минуло трохи часу, голова райдержадміністрації не те, що неодумався, але й так остогид місцевому люду, що депутати районної ради вирішили проголосити Василю Габору недовіру.Але не так сталося, як гадалося. Габора “підстрахували” бойовики “Свободи” з інших районів Тернопільської області. Принаймні у сесійній залі депутати райради не бачили раніше “тітушок”, яких привезли для того, щоб головуючий не зміг поставити на порядок денний питання недовіри голові райдержадміністрації.

Як це все відбувалося – можна переглянути на відео. Журналісти “ПРО ВСЕ” просять усіх читачів ідентифікувати усіх “бойовиків”, які самовільно взяли участь у роботі сесії Шумської районної ради. Ми маємо підозру, що це діяли члени партії “Свобода” з сусідніх районів Тернопільської області. Тому, просимо краян у коментарях вказувати осіб, яких ви впізнали, а також час на відео і опис “діяча”. Країна повинна знати своїх героїв.

У Шумську депутатів районної ради залякували бойовики

***

Комедія зі звіту голови Шумської райдержадміністрації (відео)

Элегантная магия женского платка

Заява “Правого сектора” щодо попередніх результатів виборів