Керівник тернопільського облавтодору збрехав журналістам

Поділитися

На останній прес-конференції у Тернопільському прес-клубі, керівник обласної Служби автомобільних доріг Богдан Юлик доволі специфічно реагував на критику. Було помітно, як юний керівник нервує, пересмикує факти і взагалі, почуває себе таким, ніби впіймав Бога за бороду. Воно й зрозуміло, за 4 роки пройти шлях на вершину Служби автомобільних доріг  нікому не під силу, якщо не мати “волохату руку”. Дивує, що Юлика-молодшого взагалі призначили, адже всі працівники облавтодору знають, як його шофер записував у вестибюлі працівників , які ходили на євромайдан, а потім людям погрожували звільненням. Про поїздки на антимайдан вже не згадуємо.

Дивує інше, як нібито майданівець Олег Сиротюк погодив його призначення? Невже нашого голову Тернопільської облдержадміністрації купили? Якщо ні, то чому він мовчить про таку ганьбу?

Вся область досі обурена  як під час призначення команда саме “юного дарування” робила розсилку брехливих компрометуючих матеріалів, побудованих за кагебістською методологію: чим більша брехня, тим більше у неї повірять.

“Мочили” тоді дорожника у третьому коліні Ігоря Тернового. Подавали його як “антимайданівця”. Повірили цій брехні й журналісти сайту “ПРО ВСЕ”, про що потім шкодували, а при зустрічі з паном Ігорем щиро попросили вибачення.

Нині Ігор Терновий очолює Деренівський асфальтобетонний завод. Каже, що був прикро вражений, як на прес-конференції у Тернопільському прес-клубі Богдан Юлик говорив неправду про його підприємство, нібито застарілі технології.

У цьому можна переконатися, переглянувши фото і відео в цій замітці

Керівник єдиного державного підприємства області здивований, що на Тернопільщині нині працює нібито ледь не благодійно 8 приватних компаній з ремонту доріг, а в Деренівці завод щороку має все менше замовлень, хоч обладнання в Деренівці оновлене технічно за останніми науковими досягненнями у цій галузі. Кому вигідно знищити завод? Напевно, тому, хто хоче його за безцінь прибрати до рук.

Доріг же як не було, так і не має на Тернопільщині.





фото 12_resize фото 10_resize фото 9_resize фото 7_resize фото 6_resize фото 5_resize фото 4_resize фото 2_resize фото 1_resize

 

Ремонт доріг на Тернопільщині: байки з перших уст (відео)

***

Ремонт доріг на Тернопільщині: нічого не змінилося з часів Януковича і Хоптяна

Анатолій Гриценко про “актикорупційні законопроекти”

Гурт “ТІК” презентував нову пісню