Мішель Обама носить плаття від тернопільського дизайнера

Поділитися

Мішель Обама влаштувала у Білому домі майстер-клас «Fashion Education Workshop» для талановитих студентів та учнів старшої школи, які в майбутньому планують стати модельєрами. Перша леді США була одягнена в лаконічне темно-синє плаття від молодого українського дизайнера Наталії Коваль. Про це повідомляє видання «Vogue Україна», новину передає Преса України.

000009101Більше п’яти годин 150 студентів і учнів старшої школи спілкувалися з видатними професіоналами моди і приймали безцінні знання щодо модної індустрії та труднощів на шляху до успіху. Перша леді США акцентувала увагу молодих людей на те, що головне в побудові успішної кар’єри, це, безумовно, хороша освіта і важка щоденна праця.

«Коли справа доходить до індустрії моди, люди часто думають тільки про подіуми, червоні доріжки і тих, «хто носить це краще». Але, правда в тому, що одяг, який ви бачите на обкладинках журналів, дійсно тільки фінальний продукт у дуже тривалому і складному процесі. Мода насправді – це пристрасть і творчість, так само як музика, танець або поезія. Для дуже багатьох людей по всій країні це покликання; це кар’єра. Це те, що допомагає їм прогодувати свої сім’ї», – зазначила дружина президента.

000009102Варто відзначити, що господиня Білого дому була одягнена в елегантне темно-синє плаття без рукавів з американською проймою. Модель чудово підкреслювала струнку фігуру першої леді. Автором ексклюзивного сукні стала громадянка України тернополянка Наталія Коваль, студентка Нью-Йоркського інституту моди і технологій. Наталія Коваль зайняла перше місце в Конкурсі дизайну, взявши участь у семінарі в Білому домі.

Перед студентами з невеликими лекціями виступили успішні дизайнери: Джейсон Ву, Трейсі Різ, Нарцисо Родрігез, Діана фон Фюрстенберг, Том Браун, Рід Кракоф і Прабал Гурунг і Анна Вінтур. Своїми знаннями з талановитою молоддю поділилися дизайнери інтелектуальних і люксових брендів: від Дженни Лайонс з J. Crew, Марії Чен з Gap до Наїма Хана і Зака Позена.

Якщо ви втратили зв’язок з рідними, які знаходяться у зоні АТО, звертайтеся до міліції

Фірма-прокладка, в якої закупили бітум для доріг Тернопільщини, існує менше місяця