Нардеп Апостол розповів як фальсифікували вибори на Тернопільщині (відео)

Поділитися

Народний депутат України Михайло Апостол, який балотувався до Верховної Ради України по 166 виборчому окрузі з центром у Теребовлі, розповів журналістам про те, як виявив фальсифікації волевиявлення виборців. Політик спочатку не міг повірити, що таке можливе після Майдану, загибелі Небесної сотні. Чоловік каже, що не йдеться про його перемогу чи програш. Михайло Апостол хоче добитися, щоб покарали фальсифікаторів аби у майбутньому цього не повторилося. Політик продемонстрував журналістам, представникам Комітету виборців України, ОПОРи явно сфальшовані протоколи, дані про 99% підтримку переможця виборів у селах, де третина мешканців виїхала на заробітки і пішли на війну. Не вдаючись до юридичної казуїстики, а простою мовою, пан Михайло розповів, що на дільницях, де він виграв, “намалювали” високі відсотки зіпсутих бюлетенів, у протоколах цифри не збігаються із записаними результатами. Не краща ситуація й на 167 окрузі, де поки що переможцю приписували голоси у двадцять разів більші, ніж він реально отримав. Один з помічників народного депутата Івана Стойка у телефонній розповіді також повів пресі про “чортківсько-заліщицьких” еквілібристів, які сфальшували дані у 50 протоколах!

У ході засідання прес-клубу журналісти дійшли висновку, що “дивна” перемога мажоритарників від Блоку Петра Порошенка на Тернопільщині, найімовірніше, сфальсифікована. У нашому краї “Народний фронт” Яценюка отримав значно більшу підтримку, ніж партія Президента. Тому дивує, як невідомі порошенківці, яких ніхто серйозно й не сприймав, нібито дуже переконливо перемогли.

Михайло Апостол зізнався, що працюючи активно на окрузі всю каденцію, перебуваючи на Майдані, допомагаючи АТО, маючи реальну соціологічну оцінку шансів на виборів, він трохи злегковажив роботою зі своїми членами дільничних комісій, спостерігачами. Оскільки зараз триває слідство, народний депутат не може розголошувати усі деталі, проте він шокований, що мешканці нашого краю й далі продаються на виборах, фальсифікують.

– Як можна зустрічати загиблих на на війні з Росією на колінах і в то й же час фальшувати?- не розуміє нардеп. Це постріли у спину своїм же синам, батькам, чоловікам і братам, які зараз стоять на передовій та захищають наше право на вільне волевиявлення! Детальніше рекомендуємо переглянути відеозапис засідання прес-клубу і зробити свої висновки.

falsyfikacii ternopil vyboru_17 falsyfikacii ternopil vyboru_16 falsyfikacii ternopil vyboru_15 falsyfikacii ternopil vyboru_14 falsyfikacii ternopil vyboru_13 falsyfikacii ternopil vyboru_12 falsyfikacii ternopil vyboru_11 falsyfikacii ternopil vyboru_10 falsyfikacii ternopil vyboru_09 falsyfikacii ternopil vyboru_08 falsyfikacii ternopil vyboru_07 falsyfikacii ternopil vyboru_05 falsyfikacii ternopil vyboru_04 falsyfikacii ternopil vyboru_03 falsyfikacii ternopil vyboru_02 falsyfikacii ternopil vyboru_01

Після Майдану і під час війни з Росією на Тернопільщині фальсифікують результати виборів

***

У Чорткові відбудуться не вибори народного депутата, а призначення через туалет? (відео, фото)

***

 

12 листопада у Тернополі перебуватиме Ада Роговцева

Кузьма Скрябін розповів про особливості Чорткова (відео)