Житловий комплекс європейського рівня “Квіти Львова” розпочав будувати Креатор-Буд

Поділитися

На вулиці Стрийській, 195 у Львові розпочалось будівництво нового житлового комплексу «Квіти Львова». Будівельні роботи виконуватиме відома у Тернополі компанія Креатор-Буд. За словами головного архітектора проекту, доцента інституту архітектури університету «Львівська політехніка» Богдана Гоя, – це буде один з найцікавіших архітектурних проектів України.

– Я дуже радий, що розпочалось будівництво цього унікального архітектурного об’єкта ЖК «Квіти Львова» у нашому місті, тому, що у Львові, насправді, багато будувалося, багато продукувалося, тому, ми все частіше чуємо ті нарікання , що немає свого унікального обличчя, немає тих об’єктів, якими би відображалася сучасна архітектура Львова, – запевняє львівський архітектор.
Сьогодні ЖК «Квіти Львова» – уже в процесі будівництва, – розповідає архітектор. Пройде час, з’явиться перша, друга, третя черга, сформується центральний сквер, в якому будуть розміщені відпочинкові об’єкти, великий дитячий комплекс. В кожному з блоків цього ансамблю буде своє подвір’я, свої об’єкти обслуговування, магазини, заклади побутового обслуговування, місця для відпочинку.

Переваги нового комплексу «Квіти Львова», на які звертає увагу головний архітектор проекту переконливі:

1. Комплекс закритого типу, «місто у місті», цілодобова охорона
2. Автостоянка, місце для паркування кожному мешканцю ГАРАНТОВАНЕ
3. Забудова 6-9 поверхів (каскадний принцип)
4. Власний сучасний дитячий садок в межах комплексу для найменших мешканців
5. Розвинута інфраструктура
– Ігровий дитячий майданчик з сучасними атракціонами
– майданчик для занять фізкультурою
– майданчик для відпочинку та дозвілля,
– екзотичний парк-оазис ,озеленена територія
– магазини, об’єкти побутового призначення
6. Сучасні криті пандуси для людей з особливими потребами
7. Поквартирне індивідуальне опалення
8. Висота поверхів – 2, 7 метри
9. Нові комунікації
10. Балкони та засклені лоджії у кожній квартирі
11. Зручне транспортне сполучення
12. Екологічно чистий район
13. Європейські технології будівництва
Поруч комплексу розташовані:
– Автовокзал міжнародного значення
– Кільцева дорога міста
– Один з найкращих стадіонів України «Арена-Львів», збудований до чемпіонату «Євро-2012»
– Найбільший торгово-розважальний комплекс Львівщини «Кінг-Крос- Леополіс»

– Все це, стверджує Богдан Гой, – дає нам впевненість, що в майбутньому це буде – один з найпрестижніших кварталів Львова.
фото Квіти Львова 3– Як тернополянин, я дуже радий, що за будівництво цього комплексу взялась відома у Тернополі компанія «Креатор-Буд», стверджує Богдан Гой. Це – будівельна компанія, яка зробила себе сама і більшість об’єктів ми реалізовували разом. Ці об’єкти були побудовані не лише вчасно, якісно та добротно, але всі вони задали новий якісний рівень для житлової архітектури Тернополя і дали можливість показати, що житло також може бути цікавим з точки зору архітектури, з точки зору образу міста. І не дивно, що об’єкти побудовані компанією Креатор-Буд у Тернополі отримали премії і відзнаки на міському та всеукраїнському рівнях.
– У 2012 році за результатами найбільшого Всеукраїнського архітектурного конкурсу ІНТЕР`YEAR, який щорічно проводиться Національною спілкою архітекторів України, переможцем у номінації «Багатоповерхові житлові будинки» став збудований компанією Креатор-Буд житловий комплекс «Арго», що у Тернополі на вулиці Протасевича, отримавши звання «Кращий житловий будинок 2012-го року» – це одна з наших спільних перемог.

офіс Креатор-Буд у Львові«Креатор-Буд» поставив перед собою мету бути не лише міською фірмою, але й компанією, яка ставить перед собою більші амбітні цілі – вийти на всеукраїнський рівень, а можливо, й більше – на загальноєвропейський. Для них дуже важливим є освоєння саме львівського ринку. Ринок, який на сьогоднішній день, можливо, був недостатньо активним в житловому будівництві і ми бачимо, що цю нішу слід заповнювати. Ця ніша має бути заповнена якісним житлом, адже Львів – це столиця західної України і без перебільшення – це найбільш важливе місце в культурному плані всієї нашої держави

Дякую Креатор-Буду, який дав мені можливість працювати саме над цим проектом ЖК «Квіти Львова» як львівському архітектору, який має тернопільське коріння і який впевнений, що ми разом зможемо зробити щось нове, щось якісне, щось справді вартісне.

головне фото квіти Львова
Будівельна компанія “Креатор-Буд”. Відділ продажу.
м. Львів
вул. Дорошенка, 23

Тел.: 032-2-55-77-55
097-55-77-55-2
050-55-77-55-2

E-mail: kvity-lvova@ukr.net

Призначення губернатором Олега Сиротюка: кадрове непорозуміння за партійною квотою

Заява Всеукраїнської громадської організації “Комітет виборців України” до підписантів Коаліційної угоди