Порошенко влаштував стрес охороні, прогулявшись пішки Львовом

Поділитися

Президент України влаштував справжній стрес своїй охороні та Львівським правоохоронцям. Замість безпечного маршруту на президентському авто, Петро Порошенко пішов центром Львова пішки, інформує  Львівський портал.

На виході з головного корпусу Львівського національному університету ім. І.Франка, президента зустрів привітний натовп студентів та перехожих львів’ян.  Вочевидь зрозумівши, що до наступного місця призначення, швидше пройти аніж проїхати, Порошенко пішов центром Львова пішки.

Охорона Президента України миттю створила коридор, але була як-ніколи толерантною. Озброєні охоронці навіть припрошували людей, аби ті дали можливість безперешкодно пройти гаранту.

На шляху до Національного музею імені Андрея Шептицького, президент фотографувався, загравав із людьми патріотичними гаслами, ручкався та дякував за підтримку. Окрім того устиг декілька разів призупинитись аби вислухати питання від звичайних перехожих.

Варто також додати, що прогулянка Президента України центром Львова викликала нечуваний ажіотаж у людей. Натовп зівак влаштував супровід та знімав дійство на телефони

Про що домовлявся Порошенко з Путіним?

Віктор Павлік та Warner Music Ukraine презентують пісню “Недописана книга”