Віктор Павлік та Warner Music Ukraine презентують пісню “Недописана книга”

Поділитися

Віктор Павлік та музична компанія Warner Music Ukraine презентують перший спільний реліз – сингл «Недописана книга» стає точкою відрахунку початка співпраці виконавця та всесвітньо відомого лейбла.
Пісня «Недописана книга» народилась у творчому тандемі Віктора Павліка та співачки Alyosha, яка стала автором музики та слів. Нагадаємо, що це не перша спільна робота артистів. Alyosha брала участь в масштабному проекті – відео-роботі «Дай нам Боже», яка об’єднала 40 музикантів і здійснилась під керівництвом Віктора Павліка.
Вихід пісні «Недописана книга» артист прокоментував наступним чином.
– Я зробив ковток свіжого повітря. Знаєте, яке круте відчуття! Ти оновлюєшся думками, емоціями. Альоша так точно змогла донести стосунки чоловіка і жінки. Потім над піснею почали працювати фахівці своєї справи, яких я вважаю дуже талановитими людьми. Борис Кукоба та Вадим Лисиця. Незабаром ви почуєте результат. Я сподіваюсь, що «Недописана книга» стане вашою настільною книгою
Сама співачка результатом співпраці також залишилася довольною. З її слів, тільки но записав демо-версію пісні в студії, вона одразу зрозуміла, що її має співати тільки Павлік.
– Слухаючи «демку» перший раз після запису, я чітко для себе «чула» голос Віктора. Ми показали йому пісню, вона йому сподобалась, і зараз він презентує її слухачам, – прокоментувалаAlyosha
Незабаром плануються зйомки відео на пісню «Недописана книга», а поки що Вашій увазі фрагмент нового музичного творіння, яке вже вскоре можна буде почути на радіостанціях.

Порошенко влаштував стрес охороні, прогулявшись пішки Львовом

ОТР Банк оголосив війну тернопільським аграріям?