Як у Тернополі презентували Народний фронт

Поділитися

Це й текст не є рекламним чи анти рекламним. Нижче наведено враження автора від події, яка відбулася у файному місті.

2 жовтня на Театральному майдані, у Тернополі, усі бажаючі мали змогу поспілкуватися одним із лідерів “Народного фронту” Андрієм Парубієм. Разом з ним були кандидати в нардепи по мажоритарних округах два Івани- Ковалик та Стойко і Михайло Апостол. Оскільки тернопільський театр занепадає шаленими темпами, люди приходять на політичні “посиденьки”. Талановиті актори без роботи не лишаються, як от Олександр Папуша, і намагаються не втрати форми, “тренуючись” на “закритих політичних заходах”. Вранці 2 жовтня таке шоу відбулося в готелі Джоджика. Організували “паті” на честь Тараса Пастуха. Останнього не було, бо нібито воює десь на Сході України. Запросили на “бла-бла-бла-ла-ла-ла” лише обраних. Відкритих анонсів не було помічено у жодному ЗМІ, сайті чи соцмережі. На відміну від переляканої команди Пастуха, який має роль технічного кандидата одіозного нардепа Олексія Кайди (спитати так це чи можна хіба по телефону Тараса, але не очі в очі), команда Народного фронту кинулась відразу в бій. Правда, також препаскудно підготовлено. Анонсів заходу майже ніде не було помічено, окрім сайту “ПРО ВСЕ”, який за пів доби до заходу повідомив тернополян про здибанку з Парубієм.Присутні навіть почали говорити, чи не “зливає” керівник тернопільського штабу Роман Заставний свою команду.

Півтори години зустрічі проходили по-різному: депутатів і хвалили, і критикували, вимагали конкретики і просто просили. Першим слово тримав Андрій Парубій. Критично налаштовані тернополяни, які, можливо, були підіслані з штабів конкурентів, почали “ляпати” дурниці і їх змусили закрити рота. За грунтовну ж критику депутати дякували. Ведучий зумів переконати присутніх послухати всіх кандидатів у нардепи. Правда, “чомусь забув” Олег Вітвіцький про №31 виборчого списку “Народного фронту” Романа Заставного. Якби ж екс-мер вийшов, то невідомо як би закінчилась зустріч: чи люди просто розвернулись, чи засвистали. А можливо, вже призабули про “гріхи” Романа Йосиповича.

Першим з мажоритарників виступав недосвічений Іван Ковалик, якого позиціонують як конкурента №1 Олексію Кайді. Мовляв, нардепом від Тернополя може бути будь-хто, окрім чужинців. З такої позиції, де на одному електоральному полі пасуться націоналісти і підфарбовані під них – Катерина Бойко (“Правий Сектор”), Анатолій Вихрущ, Олексій Кайда, Тарас Пастух, Ігор Романків найвигідніша позиція у розкрученого Віталія Максимова.

На нашу думку, Ковалик доповідав найгірше. У відеозаписі можна послухати, порівняти з іншими і зробити свої висновки, проте, на нашу думку, Ковалик не те, що сирий, він навіть “не достиглий фрукт”. Де взяв простий вчитель історії кошти на виборчу кампанію залишилось загадкою. Якщо копнути глибше: на яких умовах він погодився працювати у команді Романа Заставного?  У передвиборчій програмі кандидата в нардепи від Тернополя “файне місто” не згадане. Лише двічі “жителі Тернопільщини”, які у решті 4 округах також матимуть своїх депутатів.

“Найголовнішим нашим завданням є відновлення територіальної цілісності України, звільнення її від терористів, іноземних військ та найманців, встановлення належного контролю над державним кордоном.”,- йдеться у програмі Ковалика, але не пояснюється як це буде зроблено.

Про жахливі сіті-лайти і біг-борди Ковалика, які відлякують, а не приваблюють, й говорити не має сенсу.

З виступів Стойка і Апостола чогось нового тернополяни не почули. Останній більше запам’ятався присутнім з програми по одному з національних телеканалів, де він намагався прожити за 50 гривень на добу.

А ось питання після виступів, особливо те, чому влада не спілкується з народом, не чує його – лунало доволі часто.



 

Кандидати в нардепи Іван Ковалик, Михайло Апостол, Іван Стойко
Кандидати в нардепи Іван Ковалик, Михайло Апостол, Іван Стойко
ЗА ЩО БОРИТЕСЬ, ХЛОПЦІ? ПОСАДИ? МАНДАТИ? ПОРТФЕЛІ?
ЗА ЩО БОРИТЕСЬ, ХЛОПЦІ? ПОСАДИ? МАНДАТИ? ПОРТФЕЛІ?
І ВІРЯТЬ ЩЕ ЛЮДИ ВСЬОМУ...
І ВІРЯТЬ ЩЕ ЛЮДИ ВСЬОМУ…

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_05

Іван Стойко- Олегу Вітвіцькому: А в житті Ковалик значно краще виглядає, ніж на біг-мордах
Іван Стойко- Олегу Вітвіцькому: А в житті Ковалик значно краще виглядає, ніж на біг-мордах
Романе Йосиповичу, виходьте до мікрофона, не соромтеся
Романе Йосиповичу, виходьте до мікрофона, не соромтеся
Давайте, я вас незамітно проведу )))
Давайте, я вас незамітно проведу )))
Критичне
Критичне “крило”

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_14

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_20

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_19

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_18

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_17

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_16

Popular Front Arseniy Yatsenyuk Ternopil_15

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ
ВІД ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «НАРОДНИЙ ФРОНТ»
ПО ОДНОМАНДАТНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 163
КОВАЛИКА ІВАНА ІГОРОВИЧА

МОЯ МЕТА – РОЗВИНУТА ТЕРНОПІЛЬЩИНА В ЄДИНІЙ ЄВРОПЕЙСЬКІЙ УКРАЇНІ
Стратегічна мета нашої команди – сильна, незалежна Україна, здатна захистити себе від ворогів, гарантувати безпеку, забезпечити права та свободи своїх громадян, здійснити реформи, необхідні для досягнення європейських соціальних стандартів.
В такій єдиній, європейській Україні, Тернопільщина займе належне їй місце, а наші земляки зможуть жити так, як вони на це заслуговують.
1. БЕЗПЕКА
Найголовнішим нашим завданням є відновлення територіальної цілісності України, звільнення її від терористів, іноземних військ та найманців, встановлення належного контролю над державним кордоном.
Партія вважає за необхідне:
– відновлення та реалізацію стратегічного курсу на євроатлантичну інтеграцію.
– оновлення Стратегії національної безпеки України.
– реформування армії та оснащення ЗСУ, інших військових новими, сучасними видами озброєнь, військового обладнання, допоміжними засобами.
2. ПОЛІТИЧНИЙ РОЗВИТОК
Головними пріоритетами реформ у державно-правовій сфері партія вважає наближення України до європейських стандартів урядування, реформування судової та правоохоронної систем, обмеження корупції, децентралізацію та розвиток місцевого самоврядування.
Партія обстоює необхідність кадрового очищення та оновлення органів влади. Люстрація, яку вимагає суспільство, має відбутися, і ми готові створити для цього необхідну законодавчу базу.
З метою більш ефективної протидії корупції, партія ініціює створення незалежного антикорупційного органу з широкими повноваженнями, запровадження декларування чиновниками, політиками, суддями, працівниками прокуратури та ін. як доходів, так і витрат.
Партія підтримує політику децентралізації влади, насамперед – фінансових відносин, між державною владою та місцевим самоврядуванням.
3. ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ
Дорожня карта реформування виписана в Угоді про асоціацію з ЄС. Вважаємо, що Україні під силу стати світовим лідером на світовому ринку сільськогосподарської продукції, вийти на світовий рівень в інших галузях.
Ми виступаємо за розширення свободи підприємницької діяльності, істотне скорочення функцій адміністративного регулювання економіки.
4. СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ І ГУМАНІТАРНИЙ РОЗВИТОК
Попри всі проблеми, які переживає Україна, ми не маємо права обійти увагою малозабезпечених, знедолених. Належну соціальну допомогу мають отримали всі учасники бойових дій, а особливо – ті, хто постраждав у боях. В умовах обмеження бюджетних витрат не можна допустити скасування чи скорочення субсидій малозабезпеченим громадян на оплату комунальних послуг.
Ми забезпечимо поширення використання державної мови в інформаційному, освітньому, культурному просторах, у побуті і суспільних комунікаціях.
У медичній сфері пріоритетом є забезпечення доступності якісних медичних послуг для громадян усіх регіонів країни.
5. СПЕЦІАЛЬНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ ДЛЯ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ
Тернопільська область є європейськими воротами в Україну. Моє головне завдання – сприяти тому, щоб жителі отримали максимальну користь від цього неформального статусу.
Ключові реформи мають проходити перевірку у нашому регіоні. Це привертатиме до нашого міста погляд інвесторів, які будуть зацікавленні в успішності реформування. Інвестиції сприятимуть створенню нових робочих місць, стимулюватимуть малий та середній бізнес.
Жителі Тернопільщини, європейці за духом та світоглядом, заслуговують на європейський рівень життя та приклад для наслідування для цілої України.

Це час, коли мають об`єднатися всі, хто готовий стати на захист України і взяти на себе відповідальність за долю мільйонів українців.
ВІД ЄДНАННЯ – ДО ПЕРЕМОГИ!
ВІД ПЕРЕМОГИ – ДО МИРУ, БЕЗПЕКИ ТА РОЗВИТКУ!

 

Партійний список:

 
№1 ЯЦЕНЮК Арсеній Петрович
№2 ЧОРНОВОЛ Тетяна Миколаївна
№3 ТУРЧИНОВ Олександр Валентинович
№4 ПАРУБІЙ Андрій Володимирович
№5 ТЕТЕРУК Андрій Анатолійович
№6 АВАКОВ Арсен Борисович
№7 СЮМАР Вікторія Петрівна
№8 КИРИЛЕНКО В’ячеслав Анатолійович
№9 ГРИНЕВИЧ Лілія Михайлівна
№10 БЕРЕЗА Юрій Миколайович
№11 ПЕТРЕНКО Павло Дмитрович
№12 ПАШИНСЬКИЙ Сергій Володимирович
№13 ТИМЧУК Дмитро Борисович
№14 МАРТИНЕНКО Микола Володимирович
№15 ДЕНІСОВА Людмила Леонтіївна
№16 ІВАНЧУК Андрій Володимирович
№17 ВАСЮНИК Ігор Васильович
№18 ЛУК’ЯНЧУК Руслан Валерійович
№19 ЛУНЧЕНКО Валерій Валерійович
№20 ДОНЕЦЬ Тетяна Анатоліївна
№21 ГЕРАЩЕНКО Антон Юрійович
№22 САВЧУК Юрій Петрович
№23 ЛЕВУС Андрій Мар`янович
№24 ДЗЕНЗЕРСЬКИЙ Денис Вікторович
№25 ШКВАРИЛЮК Володимир Васильович
№26 МАТЕЙЧЕНКО Костянтин Володимирович
№27 ЛЕДОВСЬКИХ Олена Володимирівна
№28 КОЛГАНОВА Олена Валеріївна
№29 ФАЄРМАРК Сергій Олександрович
№30 СИДОРЧУК Вадим Васильович
№31 ЗАСТАВНИЙ Роман Йосипович
№32 ДЕЙДЕЙ Євген Сергійович
№33 СЕМЕРАК Остап Михайлович
№34 КНЯЖИЦЬКИЙ Микола Леонідович
№35 БАБЕНКО Валерій Борисович
№36 КСЕНЖУК Олександр Степанович
№37 ЛОГВИНСЬКИЙ Георгій Володимирович
№38 ЄЛЕНСЬКИЙ Віктор Євгенович
№39 ПОЛЯКОВ Максим Анатолійович
№40 ВЕЛИЧКОВИЧ Микола Романович
№41 ГОРБУНОВ Олександр Володимирович
№42 ХМІЛЬ Михайло Михайлович
№43 УНГУРЯН Павло Якимович
№44 ВИСОЦЬКИЙ Сергій Віталійович
№45 ВАНАТ Петро Михайлович
№46 ВОЙЦЕХОВСЬКА Світлана Михайлівна
№47 БРИЧЕНКО Ігор Віталійович
№48 КОТВІЦЬКИЙ Ігор Олександрович
№49 ПИНЗЕНИК Павло Васильович
№50 СОЧКА Олександр Олександрович
№51 КАДИКАЛО Микола Олегович
№52 МАСОРІНА Олена Сергіївна
№53 ПРИСЯЖНЮК Олександр Анатолійович
№54 КАЦЕР-БУЧКОВСЬКА Наталя
№55 СОЛЯР Володимир Миронович
№56 СТОРОЖУК Дмитро Анатолійович
№57 ГОРОДЕЦЬКИЙ Олександр Євгенович
№58 ОНИЩЕНКО Ганна Володимирівна
№59 КРЕМІНЬ Тарас Дмитрович
№60 КРИВЕНКО Вадим Валерійович
№61 КАСПРУК Олексій Павлович
№62 ПРОКОФ’ЄВ Андрій Олександрович
№63 ЄФРЕМОВА Ірина Олексіївна
№64 АЛЄКСЕЄВ Ігор Сергійович
№65 СЕВОСТЬЯНОВА Наталія Іларіонівна
№66 БОЙКО Олена Петрівна
№67 КОРЧИК Віталій Андрійович
№68 ПОМАЗАНОВ Андрій Віталійович
№69 КРИВОШЕЯ Геннадій Григорович
№70 СТЕЦЕНКО Дмитро Олександрович
№71 ДРАЮК Сергій Євсейович
№72 РОМАНОВСЬКИЙ Олександр Володимирович
№73 ЛЄДОВСЬКИХ Дарина Михайлівна
№74 ДРОЗДИК Олександр Валерійович
№75 БАБІЙ Юрій Юрійович
№76 ПІДБЕРЕЗНЯК Вадим Іванович
№77 ЄДАКОВ Ярослав Юрійович
№78 МЕПАРІШВІЛЛІ Хвича Нодарович
№79 ДАНІЛІН Владислав Юрійович
№80 БЕНДЮЖЕНКО Федір Володимирович
№81 ПОБОЧІХ Михайло Олександрович
№82 КОНДРАТЮК Сергій Дмитрович
№83 ГОЦУЛ Ігор Євгенійович
№84 САВКА Іван Іванович
№85 НІКІТІН Євген Володиимрович
№86 БАБИЧ Ярослав Леонідович
№87 СУЛЕЙМАНОВ Ернест Фахрійович
№88 ГОРБИК Олександр Миколайович
№89 ДАНКО Марина Іванівна
№90 ПРОКОПОВ Олександр Вікторович
№91 МАТРУНОВСЬКИЙ Юрій Михайлович
№92 СКОПЮК Руслан Миколайович
№93 ЛИМАР Юрій Володимирович
№94 ШАМРАЙ Алла Леонідівна
№95 БОЛТЯНСЬКИЙ Олександр Михайлович
№96 ЧЕРВЕНКО Євген Миколайович
№97 КОЙЛЯК Галина Ігорівна
№98 ФІСУНЕНКО Павло Анатолійович
№99 ЛИХОДІЄВСЬКА Наталія Володимирівна
№100 ШЕВЧЕНКО Наталія Анатоліївна
№101 ЦЕРТІЙ Олександр Миколайович
№102 ГЕРАСИМЮК Сергій Олександрович
№103 ФАТЕНКО Василь Петрович
№104 МУДРАК Олег Іванович
№105 ГОДОВАНИЙ Руслан Миколайович
№106 ПОПАДИНЕЦЬ Руслан Дмитрович
№107 ШЕВЧУК Ірена Степанівна
№108 СОРОКА Павло Володимирович
№109 КОНОПКА Ярослав Ярославович
№110 СИДОРЧИК Сергій Миколайович
№111 РЕВУЦЬКИЙ Андрій Вікторович
№112 КУРКО Ярослав Степанович
№113 ЗАХАРКО Володимир Володимирович
№114 ГОРЧАК Дмитро Михайлович
№115 МУЗИЧЕНКО Лідія Василівна
№116 ГЕОРГІЄВСЬКИЙ Юрій Валентинович
№117 НЕБЕСНИК Іван Іванович
№118 АБРАМОВА Наталя Іванівна
№119 СОРОКА Роман Леонідович
№120 МІНАЄВ Артур Євгенійович
№121 КОСТЮК Ганна Іванівна
№122 ЦЕПУХ Лариса Григорівна
№123 ПЕШКО Петро Степанович
№124 ПОПАДЮК Андрій Миколайович
№125 ОЧЕРЕТЯНА Ольга Павлівна
№126 ТОРБА Ігор Олександрович
№127 ЛИСЕНКО Володимир Анатолійович
№128 РОСТОЦЬКА Юлія Михайлівна
№129 РІСНИЙ Олег Петрович
№130 ЄПІШИНА Марина Бориславівна
№131 МАЛИЦЬКА Алла Павлівна
№132 ОРОС Олексій Юрійович
№133 ГОРОХІВСЬКИЙ Олег Андрійович
№134 САВУН Любов Степанівна
№135 ЛЯШКО Олександр Васильович
№136 РОМАНЮК Василь Петрович
№137 ФЕДУРЦЬО Василь Васильович
№138 БУЛАТЕЦЬКИЙ Андрій Андрійович
№139 ПОРЧУК Марія Дмитрівна
№140 ГРОМИШ Віктор Васильович
№141 РАВЛЮК Віталій Васильович
№142 МАТЮШЕНКО Олексій Володимирович
№143 ХАРЧУК Василь Іванович
№144 ЯРІШ Анатолій Анатолійович
№145 ХОХЛОВ Денис Васильович
№146 БАЧИНСЬКИЙ Євген Володимирович
№147 ЯКИМІВ Андрій Ігорович
№148 СЕНЧЕНКО Леонід Юрійович
№149 ОВДІЄНКО Юрій Володимирович
№150 ЛЕЩЕНКО Олександр Анатолійович
№151 СІРАНТ Олесь Юліанович
№152 МИХ Олександр Вікторович
№153 БОГОМОЛЕЦЬ Юрій Ігоревич
№154 АРТЕМЕНКО Олександр Степанович
№155 БОЙКО Євгенія Володимирівна
№156 МЕЛЬНИК Юлія Ярославівна
№157 ЛЕНІГЕВИЧ Богдан Васильович
№158 ЛЕВИЦЬКА Людмила Петрівна
№159 ФЕДОРЕНКО Таїсія Анатоліївна
№160 МІЛЬГЕВСЬКА Любов Іванівна
№161 ОЛЕКСІЄНКО Максим Леонідович
№162 БЕСЕДІНА Світлана Василівна
№163 ДАВИБІДА Ярослав Іванович
№164 ЩЕРБИНА Андрій Миколайович
№165 ГОТЕНКО Олександр Володимирович
№166 ПІЦЕНКО Тетяна Дмитрівна
№167 КОЗАР Марія Степанівна
№168 АЛЬОХІН Віктор Вікторович
№169 ЗАХАРЮК Віталій Іванович
№170 ГУМЕНЮК Катерина Петрівна
№171 КОВАЛЕНКО Олександр Михайлович
№172 ПАХНІН Микола Леонідович
№173 БОДНАР Роман Васильович
№174 МОЛОДЧИН Володимир Петрович
№175 ГОНТАР Наталія Броніславівна
№176 ГОСПОДАРИК Микола Михайлович
№177 БОРЕЙКО Олена Миколаївна
№178 ЯКИМЕНКО Світлана Олександрівна
№179 СКЛЯРЕВСЬКИЙ Ілля Васильович
№180 КРИЧФАЛУШІЙ Володимир Васильович
№181 ЛІНСЬКА Наталія Миколаївна
№182 СІВУЛИЦЬКИЙ Ігор Миколайович
№183 ДАВИДОВА Ельвіра Олександрівна
№184 КОВАЛЕНКО Денис Михайлович
№185 ОКІПНИЙ Вадим Ігорович
№186 СНІГУР Ірина Юріївна
№187 ДОБРОВОЛЬСЬКА Оксана Володимирівна
№188 ІВАНЧЕНКО Оксана Павлівна
№189 БОГУСЛАВСЬКА Зоряна Валентинівна
№190 КОЛОСОВСЬКИЙ Микита Сергійович
№191 ГРОМОВА Тетяна Юріївна
№192 МОНЗЕЛЕВСЬКИЙ Володимир Євгенійович
№193 МАРЧЕНКО Ольга Василівна
№194 ГРЕБА Роман Володимирович
№195 БУРЯЧКОВСЬКИЙ Руслан Анатолійович
№196 ГЕРІНБУРГ Ольга Вікторівна
№197 КОВШЕВНА Наталія Миколаївна
№198 КЛИМЕНКО Інна Анатоліївна
№199 ПАЄНКО Олена Василівна
№200 ЛАЗЕЧКО Руслан Олегович
№201 МИХАЙЛОВ Михайло Юрійович
№202 МИХАЙЛИШИН Олена Вікторівна
№203 ТОКОВА Юлія В’ячеславівна
№204 РІДНА Ольга Юріївна
№205 БОБКОВ Андрій Сергійович
№206 ІВАШИНА Інна Володимирівна
№207 ЛОШАТЕЦЬКИЙ Петро Петрович
№208 БРУЙ Юлія Віталіївна
№209 КИРИЛЮК Марина Василівна
№210 СІМАКІНА Інна Володимирівна
№211 ДЕНИСОВ Олександр Анатолійович
№212 ПЕТРОВА Валентина Миколаївна
№213 ТРЕМАСОВА Юлія Станіславівна
№214 ЗАЯЧУК Мирослав Дмитрович
№215 БОЙКО Катерина Валеріївна
№216 ЧМІЛЬ Володимир Дмитрович
№217 ІВАНОВА Людмила Вікторівна
№218 ГАЛИЦЬКИЙ Геннадій Васильович
№219 КОРОЛЬОВА Юлія Михайлівна
№220 ХРАБАТИН Андрій Васильович
№221 АНТОНЕНКО Сергій Іванович
№222 СТРЕЛЬЧЕНКО Ірина Петрівна
№223 БОДНАР Інна Олексіївна
№224 БАЙБУЗА Наталія Володимирівна
№225 ХРИСТЕНКО Олексій Анатолійович

Мажоритарний список:

Вінницька область
№15 ВОВК Вадим Васильович
Волинська область
№19 ГУЗЬ Ігор Володимирович
№22 ЛАПІН Ігор Олександрович
Дніпропетровська область
№24 ШИКУЛЕНКО Олександр Віталійович
№25 КОТОВ Владислав Володимирович
№26 ЛІНЧЕВСЬКИЙ Ігор В’ячеславович
№27 МОРЕНЕЦЬ Вадим Олександрович
№28 ХАРЧЕНКО Володимир Вікторович
№29 КЛИМЕНКО Анатолій Володимирович
№30 ДЕГТЯРЬОВ Юрій Володимирович
№31 ОЛІЙНИК Сергій Миколайович
№32 СОВА Світлана Миколаївна
№33 СОКОЛОВСЬКИЙ Володимир Петрович
№34 ВОЛОСЯНКО Микола Іванович
№35 БИЧКОВ Дмитро Олександрович
№36 САВЧЕНКО Петро Терентійович
№37 ЛАВРИНЕНКО Сергій Геннадійович
№38 ЧОРНОДОБРАВСЬКИЙ Олег Іванович
№39 ВЄРЧЕНКО Олександр Олександрович
№40 ЯЩЕНКО Дмитро Анатолійович
Донецька область
№50 БАЛИК Денис Олександрович
№57 КРАВЧЕНКО Микола Сергійович
№58 ТРОЯН Вадим Анатолійович
№59 ГОЛОВКО Степан Сергійович
№60 КОРОВІН Сергій Геннадійович
Житомирська область
№64 ОЗЕРЧУК Андрій Миколайович
№66 ДЗЮБЛИК Павло Володимирович
Закарпатська область
№68 ДОВГОШ Олександр Михайлович
№69 ХАЙНАС Олександр Васильович
№71 САБАДОШ Василь Михайлович
№72 ДЕМ`ЯНЧУК Василь Юрійович
№73 ПЕТРУШКА Іштван Шімонович
Запорізька область
№75 МИЛИЦЯ Микола Миколайович
№76 ВАНАТ Максим Петрович
№78 БЕРЕЖЕЦЬКИЙ Олександр Васильович
№79 КОНДРАТЄВИЧ Олег Петрович
№80 ПШЕНИЧНИЙ Олександр Вікторович
 Івано-Франківська область
№83 НОНЯК Михайло Васильович
№84 ВІРАСТЮК Роман Ярославович
№85 ТІРОН Андрій Валерійович
№86 ДИРІВ Анатолій Борисович
№87 ПАРАНЮК Ярослав Дмитрович
№88 ТИМОШЕНКО Юрій Володимирович
№89 ШКРІБЛЯК Лідія Василівна
Київська область
№91 ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ Богдан Станіславович
№92 В’ЮНИК Олександр Григорович
№94 РОМАНЮК Віктор Миколайович
№95 ГАВРИЛЮК Михайло Віталійович
№96 ФІЛІППОВ Максим Олександрович
№97 СЕМЕНЯКА Микола Миколайович
№98 БОРИСЕНКО Володимир Костянтинович
Кіровоградська область
№99 ШЕВЧЕНКО Олена Валеріївна
№101 СОЛОВЧУК Евген Вікторович
№102 ЛІБЕГА Сергій Миколайович
№103 ПІКУЛІН Віталій Володимирович
Луганська область
№113 СНЄГИРЬОВ Дмитро Васильович
Львівська область
№115 ВАСЮНИК Іван Васильович
№117 БРЕЗІЦЬКИЙ Роман Романович
№118 ШВЕЦЬ Ольга Євгенівна
№119 БОНДАР Михайло Леонтійович
№120 ГАРАСИМ Ярослав Іванович
№121 МАТКОВСЬКИЙ Іван Йосипович
№122 ПАЗИНЯК Василь Степанович
№123 КОТЕЛЯК Лідія Леонідівна
№124 ЛУБКІВСЬКИЙ Данило Романович
№125 ЗЕМБІЦЬКИЙ Тарас Осипович
№126 ЯРОЩУК Олександр Анатолійович
Миколаївська область
№127 МУРЛЯН Гелена Володимирівна
№128 ГЕРАСИМЧУК Олена Андріївна
№130 ОНИЩУК Володимир Іванович
№131 ІВАНЧЕНКО Василь Миколайович
№132 КАМІНСЬКИЙ Віталій Віталійович
Одеська область
№133 ОСТАПЕНКО Олександр Анатолійович
№134 СОКОЛОВ Михайло Юрійович
№135 ПРОКОПЧУК Єгор Олександрович
№136 СОМОВ Олександр Олегович
№137 БАРСЬКИЙ Олександр Леонідович
№138 ВОЙТОВИЧ Олександр Віталійович
№139 ГОРІН Олександр Василльович
№140 ШУМСЬКИЙ Сергій Станіславович
№141 МОРОЗОВ Олександр Володимирович
№142 МУШИНСЬКИЙ Юрій Володимирович
№143 БАРІНОВ Дмитро Анатолійович
Полтавська область
№144 КРИВОШЕЄВ Юрій Борисович
№145 БАЛАБАН Микола Петрович
№146 КРАВЧЕНКО Дмитро Васильович
№147 КОВАЛЕНКО Юрій Миколайович
№148 НОВІКОВ Віктор Володимирович
№149 РЕКА Андрій Олександрович
Рівненська область
№152 ЯКИМЕЦЬ Дмитро Анатолійович
№153 ВОЗНЮК Юрій Володимирович
№154 ФАЙФУРА Богдан Михайлович
№155 ЛЯХОВИЧ Микола Петрович
№156 ШАРМАНСЬКИЙ Юрій Ярославович
Сумська область
№157 МЕДУНИЦЯ Олег Вячеславович
№161 ШУЛЬГА Володимир Петрович
№162 КУПРЕЙЧИК Ірина Валеріївна
Тернопільська область
№166 АПОСТОЛ Михайло Володимирович
№167 СТОЙКО Іван Михайлович
 Харківська область
№168 ВАРЧЕНКО Іван Григорович
№169 КІРШ Олександр Вікторович
№170 ПРОТОПОПОВ Роман Ярославович
№171 ЧУЙКО Інна Вікторівна
№172 СВІТЛИЧНИЙ Олександр Вікторович
№173 ЧОРНИЙ Дмитро Валентинович
№174 КУЛІЧЕНКО Анатолій Миколайович
№175 КУЗАН Сергій Васильович
№176 БЄЛЄВЦОВ Валерій Сергійович
№178 ШАХМАТЕНКО Роман Сергійович
№179 ШАХМАТЕНКО Сергій Іванович
№180 ДЕРГОУСОВ Сергій Миколайович
№181 ШМИГОЛЬ Олександр Миколайович
Херсонська область
№182 ПАСТУХ Ігор Олександрович
№184 ЛЕПЕНЬ Ірена Вікторівна
Хмельницька область
№187 АФІЙЧУК Руслан Васильович
№188 БЕСПАЛОВ Дмитро Анатолійович
№190 ВАВРИНЧУК Сергій Михайлович
№191 ХИТРУК Ігор Вікторович
№192 МУСІЙ Мирослав Ярославович
№193 ХУДНЯК Віктор Анатолійович
Черкаська область
№194 ГАБРОВ Андрій Володимирович
№195 ТУРЧЕНЯК Олександр Васильович
№196 НОСАЧОВ Сергій Анатолійович
№198 ТКАЛИЧ Валентин Васильович
№199 ДОМАНСЬКИЙ Ігор Ростиславович
Чернівецька область
№201 ДОМАНСЬКИЙ Ігор Ростиславович
№202 ФИЩУК Олександр Георгійович
№203 ЯСТРЕМСЬКИЙ Віорел Михайлович
№204 БУРБАК Максим Юрійович
Чернігівська область
№205 ПИЦКІВ Роман Ігорович
№207 СЕРГІЄНКО Сергій Федорович
№209 КОДОЛА Олександр Михайлович

Як журналіст Громадського телебачення поставив на місце тернопільського нардепа

Тернопільгаз обдирав споживачів