Як журналіст Громадського телебачення поставив на місце тернопільського нардепа

Поділитися

Такої розгромної критики не зазнавав після Майдану жоден нардеп Тернопільщини. За Ігоря Побера “взявся” Дмитро Гнап – авторитетний журналіст “Громадського телебачення”. Телевізійник-розслідувальник просто згадав нашого недолугого нардепа, який має стосунок до законотворчості, як Сергій Надал до дотримання законів чи Олег Сиротюк до професіоналізму. Нардеп, партія якого розсипається на очах, сильно образився на справедливу критику в його персони. Випускник факультету фізкультури тернопільського педуніверситету навіть спромігся дати відповідь у Фейсбуці.

“Шановний Дмитре Гнап!
Добрий «масаж» після таких дописів не завадило б зробити вам, а не вашим колегам. Бо вирвати шматок з біографії , перекрутити його – як мінімум, не професійно.
Так от, з 2000 року я займався підприємницькою діяльністю у сфері громадського харчування і завідувачем працював у власному!!! барі. А тренером з пауерліфтингу працював у залі, створеному за кошти моєї родини (до речі, на базі залу створена дитячо-юнацька спортивна школа, де діти займаються безкоштовно). Забули ви написати і про те, що 4 роки я працював начальником управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА.
Перш, ніж писати, ознайомлюйтесь хоча би з біографією людини на Вікіпедії”.

Ліпше Побер цього не робив )))

Дмитро Гнап відповів йому настільки грунтовно, що Поберу, який позиціонує себе як чесного і принципового політика залишилось одне – скласти мандат і зайнятися тим. що він добре вміє (детельніше дивіться відео)

“Культурист-депутат Ігор Побер образився на мій допис. Побер в своєму ФБ запропонував мені зробити масаж, бо я бач, забув написати, що він очолював управління фізкультури і спорту в Тернопільській ОДА. “Перш, ніж писати, ознайомлюйтесь хоча би з біографією людини на Вікіпедії” – пише мені Побер. Він, напевне, думає, що розмістивши статтю у Вікіпедії, можна одразу стати видатним політичним діячем. А ми, як назло, збираємо інформацію з різних джерел. Наприклад, мій колега-керівник Рівненського центру журналістських розслідувань Володимир Торбiч з`ясував, що Ігор Побер як нардеп має 57 (!) помічників. Ми в редакції жартуємо, що частина помічників страхує його під час жиму лежачи, частина розтирає його маслом, а хтось же має і на кухні в “Бістро” залишатися. Пане Побер, ціную вашу мужність. Хочете поговорити, приходьте до нас на Громадське. Тільки не тікайте з ефіру, як багато ваших попередників. І ще. Кидайте цей зверхній тон. Ми вам платимо зарплату і пільги як депутату, і маємо повне право обговорювати ваш зовсім непоказний громадсько-політичний шлях”,- написав Дмитро Гнап у Фейсбуці.

Справжнє обличчя Ігоря Побера можна побачити на відео, зазнятому майже багато років тому, коли ще нікому не відомий “ударівець” відверто хамив журналісту Віктору Гурняку. На цьому записі можна побачити й інших “екземплярів” нинішнього політичного життя.

Слова пана Побера “Ти хто такий, шоб вимагати?”, “Та повикидайте їх звідси на*ер!” і “Відвезіть в КПЗ на три сутки тай всьо буде спокійно” наглядно демонструють, що наш політик мало чим відрізнявся відтітушок антимайдану.

Звичайно, пройшли роки, Ігор Побер міг змінитися (чи замаскуватися). Проте нині він йде у Блоці Петра Порошенка під №67 до Верховної Ради.

Чи прийме Побер запрошення Гнапа завітати в студію “Громадського” -питання залишається відкритим. Наразі, нардеп-ударівець ходить по ефірах тернопільського державного телеканалу, де його “вилизують” і не можуть поставити жодного критичного питання.

Замість Ігоря Побера в списку “Блоку Петра Порошенка” могла бути шиншила?

І знову про нашумілу “політичну” аварію

Як у Тернополі презентували Народний фронт