Микола Томенко став “совком”?

Поділитися

«Я проти Facebook-міністрів. Урядовці не повинні писати у Facebook в робочий час» – про це заявив в ефірі 5-го каналу радник президента Микола Томенко.

«Чиновники середньої ланки (заввіділи освіти, наприклад) звертаються до міністрів, але їх ніхто не чує. Міністр чи замміністра відповідає – «ви мені на Фейсбук перекиньте повідомлення». І я вам у Фейсбуку відповім що робити» – розповів Томенко.

Разом з тим, Томенко зазначив, що «Фейсбук і Твітер – це хороша річ. Але не в робочий час. Я не розумію, як міністр в робочий час може строчити у Фейсбуці свої філософські роздуми про життя, що він прочитав і т.д.»

Цікаво, що наступного дня вже в ефірі телеканалу Інтер Томенко знову повторив тезу про те, що йому не подобаються «міністр у Facebook». Радника президента обурився, що багато політиків вихваляються в соцмережах своєю волонтерською діяльністю.

«Ми хочемо заборонити Фейсбук-міністрів», – заявив політик.

Варто зауважити, що використання соціальних мереж (навіть у робочий час) є звичною практикою для політиків більшості країн Європи та США, повідомляє Watcher

Тернополянам оформлятимуть паспорти з чипом за 20 днів

Одна з Тернопільський гуртівень стала полем бою