На Тернопільщині допомагають учасникам антитерористичної операції

Поділитися

18 листопада 2014 року, на загальних зборах колективу Копичинської виправної колонії (№ 112), одноголосно було прийнято рішення про передачу благодійної допомоги бійцям в зону антитерористичної операції.
23 листопада 2014 року у м. Копичинці відбулась благодійна ярмарка для збору грошових коштів на закупівлю приладів нічного бачення та теплих речей, для наших земляків, які в даний час приймають участь в бойових діях на Сході країни.
У центрі міста було організовано продаж смачної домашньої випічки та різноманітних сувенірів ручної роботи, а польова кухня порадувала гарячим українським борщем і жареною картоплею.
Працівники установи також долучились до акції та підтримали земляків, які мужньо відстоюють нашу незалежність у цей непростий час. Первинною профспілковою організацією Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) 26 листопада 2014 року передано грошові кошти в сумі 3000 гривень громадськості міста Копичинець, які витратять їх за призначенням.
Окрім того, керівництвом установи було ініційовано збір грошових коштів колишнім співробітникам Копичинської виправної колонії (№112), які сьогодні мобілізовані із відвагою та честю виконують бойові завдання в зоні антитерористичної операції.

Тетяна Демчина,
начальник відділу по роботі з персоналом
Копичинської виправної колонії (№112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

5-ти класник врятував життя двом воякам на фронті (відео)

Руслана закликає студентів вийти на ніч пам’яті