Руслана закликає студентів вийти на ніч пам’яті

Поділитися

Михайло Саакашвілі, Юрій Бутусов , Микола Вересень, Mustang Wanted підтримують акцію «НІЧ ПАМ’ЯТІ»

Співачка Руслана, яка була разом зі студентами рік тому під час «Революції Гідності», звертається до українських студентів із закликом вийти на НІЧ ПАМ’ЯТІ з 29 на 30 листопада.

У цю важливу ніч студентство та молодь зберуться біля стели на Майдані Незалежності, аби почути експертів про модель Нової української держави, розслідування злочинів режиму Януковича, безперечну правду про ситуацію в Україні та конкретні дії задля її порятунку. Поспілкуватися з активістами ЄвроМайданів світу (прямі включення з Брюсселю, Нью-Йору, Торонто, Кельну, Мюнхену тощо). Провести зустріч революційного студентства (братства 90-х, Революції на граніті, Помаранчевої революції 2004 року та ЄвроМайдану 2013 року). Згадають хроніку Майдану. Скажуть своє слово у будівництві Справжньої України (вільний мікрофон). Помовчать, запаливши свічку, у хвилину пам’яті за загиблими. Оголосять список злочинців попереднього режиму, яких ми вимагатимемо посадити до тюрми. Завершиться НІЧ ПАМ’ЯТІ ходою від стели Майдану Незалежності до Михайлівського собору.

«За цей рік змінилось дуже багато… Змінились ми… За свободу України покладені тисячі доль і життів наших побратимів, – каже Руслана. – В річницю першого кривавого розгону студентів на Майдані, ми вийдемо, щоби засвідчити, що жодна мить цих подій не залишиться забутою і не була даремною».

НІЧ ПАМ’ЯТІ підтримають: Пятрас Вайтєкунас, посол Литви в Україні; Джеффрі Пайєтт, посол США в Україні; Ян Томбінський, посол ЄС в Україні Михайло Саакашвілі, Андрій Ілларіонов, Володимир Лановий. А також, Микола Вересень, Юрій Бутусов, Сергій Рахманін, Віталій Портніков, Юрій Романенко, Ганна Гопко, Ігор Луценко, Василь Гацько, Володимир В’ятрович, Mustang Wanted та інші видатні українці.

«Якщо ми змогли змінити країну в часі революції, ми не маємо права зупинятися, – переконана Руслана. – Дух Майдану – це нова модель українського суспільства. Ми і є Громадянське Суспільство. Ми є Народ!».

Збір біля Стели о 23:00 (субота), тривалість заходу з 23-ї до 7-ї год.

0

На Тернопільщині допомагають учасникам антитерористичної операції

Виховний момент устами дитини