Розпочинаються зйомки першої української кінострічки “Казка старого мельника”

Поділитися

Всі ми розуміємо, що у цей непростий для нашої країни час, потрібно створювати та розвивати українське кіно. А дитяче кіно тим більше! Адже, іноді перегляд казки має більший вплив на свідомість дитини, ніж настанови педагогів.

Компанія Euromedia розпочинає зйомки «Казки старого мельника» (режисер Олександр Ітигілов), яка стане унікальним проектом. Адже, над її створенням працюють справжні професіонали: сценаристи, режисери, актори, костюмери, гримери, технічна група.

Акторський склад «Казки старого мельника» вражає! У дитячій кінострічці знімуться: Анатолій Хостікоєв, Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Євген Нищук, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олеся Жураковська («Свати»), Олексій Богданович («П’ять хвилин до метро»), Ігор Бірча («Віталька»), Василь Бендас («Шоу довгоносиків»), Валентин Томусяк («Київський торт»), Анна Кошмал («Свати»), Леонід Шевченко («Іван Сила»), Костя Камінський («Трубач»), Андре Лопушинський («Три сестри»), Андрій Носихін («Джамайка»), Євгенія Гладій, Максим Кондратюк,Сергій Гаврілов та інші.

Про що «Казка старого мельника»?

Як дитині доступно пояснити що таке добро і зло? Фільм-казка – найкращий засіб донести складні поняття у простій і водночас цікавій формі. В основі «Казки старого мельника» – боротьба головних героїв Христини та Миколки з силами зла – песиголовцями та повітрулями. Любов до сім’ї, вибір життєвого шляху, взаємодопомога та співчуття, мужність та наполегливість – все це поєднано в унікальній українській казці.

За 1 копійку можна отримати три тисячі гривень

Отримання судимості для підлітків не стало уроком