За зверненням громадської організації правоохоронці провели перевірку

Поділитися

До співробітників Тернопільського міськвідділу міліції надійшло звернення від однієї із громадських організацій щодо перевірки законності діяльності об’єднань, які займаються збором коштів та продукції для бійців АТО.

Їхнє звернення зареєстрували в журналі єдиного обліку і відповідно до нього правоохоронці провели перевірку.

Міліціонери з’ясували, що у Тернополі на вулиці Збаразькій, 16, на території Тернопільського державного обласного підприємства «Галант», розташований склад допомоги бійцям АТО. Там проводиться збір провіанту, засобів гігієни, медикаментів, військової амуніції та інших необхідних речей для передачі військовим у зону проведення антитерористичної операції.

Роботу складу започаткувало об’єднання громадської організації «Ядро», в яке входять сім громадських організацій: ГО «Всеукраїнське об’єднання Автомайдан», Громадський люстраційний комітет Тернополя, ГО «Майдан Тернопіль», ГС «Рада бізнесу Тернопілля», ТГФОГП «Самооборона Тернопільщини», ТОГО «Тернопільські підсумки», ГО «Тернопільська правозахисна група».

Під час перевірки правоохоронці будь-яких неправомірних дій зі сторони громадських об’єднань, які займаються збором грошей та продуктів для бійців АТО, не виявили. Вся зібрана допомога йде виключно на потреби військових.

За матеріалами сайту Досьє 102

За прапор УПА в Росії можна сісти на 15 діб

В Об’єднаних Арабських Еміратах загинув син голови адміністрації Путіна