Анджеліна Джолі ледь не загинула

Поділитися

Дружина Бреда Пітта Анджеліна Джолі ледь не загинула після того, як на жвавій трасі біля її автомобіля вибухнула шина. Актриса на повній швидкості влетіла в огорожу. Як повідомляють очевидці, стан транспортного засобу зірки плачевний. На щастя, Джолі вдалося відбутися незначними забоями, повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail

Анджеліна Джолі поверталася зі зйомок свого нового фільму “незломлена”, які проходили в одному з кінопавілліонов в Беверлі-Хіллз. Раптово хлинув дощ, і траса моментально стала слизькою, а огляд погіршився. Але це був тільки початок невдалого для актриси вечора. Раптово у її орендованого автомобіля вибухнули відразу дві шини. Машина на повній швидкості влетіла в огорожу.

“Будь я на місці Джолі, я б страшно перелякався, подумавши, що когось збив. Або врізався в чужу машину. На щастя, на її шляху виявився бордюр”, – заявив очевидець інциденту. Неназваний чоловік додав, що актрисі пощастило, що вона поверталася додому не одна – за нею їхав її асистент. На автомобілі свого помічника Джолі успішно добралася додому.

pic_98176af3fa3319f43b050b87c24bd617Як би там не було, невелике ДТП виявилося не єдиним неприємним інцидентом, з яким довелося зіткнутися зоряній парі. Як пише USA Today, один із сусідів довгий час шпигував за подружжям у бінокль. Втім, Джолі і Пітт вирішили закрити на це очі. Вся справа в тому, що любителькою підглядати виявилася літня дружина ветерана Другої світової війни Луїса Замперіні, чиї спогади лягли в основу нового фільму Джолі.

“Я була сильно здивована, коли дізналася, що Луїс живе від нас буквально через дорогу. Незабаром Бред повідомив мені, що його дружина часто стоїть біля вікна з біноклем. Я дуже люблю і поважаю Луїса, тому ми просто посміялися над цим”, – розповіла актриса.

Джолі виявилася не першою знаменитістю, що потрапила в ДТП в кінці листопада. Днями свій автомобіль розбив зірка футболу Девід Бекхем.

Новий український уряд в іменах

На Тернопільщині міліціонери оперативно затримали церковних крадіїв (фото, відео)