Чоловік тиждень переховував у шафі труп своєї співмешканки

Поділитися

Співробітники Ніжинського міськвідділу УМВС України в Чернігівській області відкрили кримінальне провадження відносно чоловіка, який через ревнощі до смерті забив свою співмешканку. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС Чернігівщини.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Ніжинського МВ УМВС України в Чернігівській області майор міліції В’ячеслав Шуліка, 30 грудня до дільничного пункту міліції прийшов житель Ніжина 1953 року народження та повідомив, що 24 грудня вдома він забив до смерті свою 50-річну співмешканку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського міськвідділу, керівництво обласної та Ніжинської міліції. У помешканні правоохоронці виявили труп жінки, який знаходився у шафі з одягом. Як з’ясувалося, співмешканці винаймали кімнату у гуртожитку. За свідченнями мешканців будинку, чоловік та жінка постійно конфліктували між собою, адже обоє полюбляли заглядати до чарки.

Підозрюваний розповів, що останнім часом у нього почали виникати сумніви щодо подружньої вірності благовірної. Адже на її телефон часто надходили дзвінки від невідомого чоловіка, який запрошував її на зустрічі. До того ж, співмешканка останнім часом майже не ночувала вдома. Жінка у свою чергу ніяких пояснень співмешканцю не надавала, що дратувало ревнивця, а згодом і призвело до фатальної розв’язки.

Як пояснив затриманий, 24 грудня в ході чергової сварки зі співмешканкою, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, він схопив скалку та почав бити нею свою співмешканку по різних частинах тіла, куди попаде. Зупинився лише коли та знепритомніла. Від отриманих травм жінка померла одразу, а співмешканець, зрозумівши, що накоїв, сховав труп у шафу.

Тиждень чоловік ночував у кімнаті поруч з трупом співмешканки, щоденно вживаючи спиртне аби вгамувати нерви. Але довше такого сусідства він витримати не зміг і вирішив зізнатися у скоєному правоохоронцям.

Затриманий раніше вже мав проблеми з законом – він шістнадцять років провів за гратами за аналогічний злочин. Вийшовши на волю у 2012 році, зустрів свою обраницю і вони оселилися в кімнаті гуртожитку. Обоє ніде не працювали, жили на кошти старенької матері чоловіка та іноді перебивалися випадковими заробітками. Натомість гроші швидко закінчували, бо обоє любили міцний алкоголь.

Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за пунктом 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство), що передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Підозрюваного у вчиненні злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Ніжинського міськвідділу міліції. Триває досудове розслідування.

У Борщові 1 січня відбудеться середньовічна акція скомпрометованої інквізиції

У Голівуді розпочалось голосування за номінантів на “Оскар”