Депутату Парасюку побили автомобіль

Поділитися

Сьогодні вранці депутат Володимир Парасюк побачив, що невідомі побили його авто. Про це під час засідання Комітету по боротьбі з корупцією розповів сам депутат, передає УНН.

“В мене є таке питання: я сьогодні проснувся — а в мене побитий автомобіль. Тож питання: в якій країні ми живемо? „Регіонали“ вже у підвішаному стані, в підпіллі… Тобто мені сестра дзвонить і питає: куди звернутись? Реакції на це — нуль”, — сказав В.Парасюк.

Він закликав зробити Антикорупційне бюро “максимально незалежним органом”. За словами В.Парасюка, він продовжить жорстко критикувати Генерального прокурора України.

“Ярема вже перейшов всі межі, які тільки можуть бути, на своїй посаді”, — сказав В.Парасюк.

Довідка  Володимир Парасюк став відомив після того, як зі сцени Майдану у Києві заявив, що якщо Янукович не залишить пост президента, то майданівці штурмуватимуть його маєток. Ряд ЗМІ повідомили, що саме після цих слів Янукович втік із країни. Згідно з даними, розміщеними на сайті ЦВК, Парасюк не має вищої освіти, працював у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення “Дніпро-1” Головного управління МВС в Дніпропетровській області.

Усі кримінальні справи щодо Майдану будуть об’єднані в одне провадження

Свободівець Бицюра не “люстрував” жодного регіонала