Свободівець Бицюра не “люстрував” жодного регіонала

Поділитися

Свободівці, які випадково опинилися при владі в обласній державній адміністрації, постійно кидалися в крайнощі. Вони то працевлаштовували своїх побратимів, професійний рівень яких дорівнював нулю, або ж перепризначали регіоналів, точно знаючи, що це члени партії Януковича.

Показовим прикладом є Леонід Бицюра, який сам, будучи членом партії ВО «Свобода», добровільно подав документи та був зарахований до кадрового резерву президента-втікача.

На своїй теперішній посаді заступника голови Тернопільської ОДА він всіляко сприяв тому, щоб регіонали залишилися при керівництві управлінь та відділів облдержадміністрації. Особливо в тих, де він, як заступник і куратор певних галузей, мав безпосередній вплив.

фото 2В підпорядкованому Бицюрі департаменту економіки перепризначена була Галина Воляник (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном), в управлінні архітектури та містобудування – Володимир Харченко (є власноруч написана ним заява на вступ в Партію регіонів), у відділі внутрішнього аудиту – Василь Братівник (член ПР, призначений на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном).

За сприянням Бицюри регіонал Василь Ясіновський не лише зберіг за собою посаду в ОДА, але і пішов на підвищення – у новоствореному департаменті інфраструктури, транспорту та ЖКГ посів посаду начальника, а його заступником стала в минулому начальниця управління ЖКГ Марія Степанова (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном).

Після приєднання управління туризму до департаменту В.Ясіновського, його начальницю Лесю Серетну (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном) Леонід Бицюра намагається призначити на посаду першого заступника Департаменту соціального захисту.

В управління капітального будівництва за сприянням Л.Бицюри, який був куратором і цього напрямку, призначено пані Чумак (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном), котра за вказівкою Леоніда Олексійовича провернула декілька справ, про які можна буде дізнатися згодом з офіційних повідомлень правоохоронців.

Леонід Бицюра не пролобіював призначення жодного (!) свободівця, натомість робив все, щоб регіонами почували себе комфортно в своїх теплих начальницьких кріслах.

pobratym <pobratymy@ukr.net>

Чому свободівці призначають регіоналів на керівні посади?

Депутату Парасюку побили автомобіль

Заява Правого Сектору та Самооборони щодо пікету Тернопільської прокуратури