Івано-Франківська архієпархія УГКЦ надала 745 тис. грн на забезпечення учасників АТО

Поділитися

Івано-Франківська архієпархія Української греко-католицької церкви надала загалом 745,143 тис. грн. на забезпечення українських військових в зоні АТО, передає УНН з посиланням на прес-службу архієпархії.

Із них 95,940 тис. грн. направили на ремонт радіолокаційної системи на військовому аеродромі, 123,150 тис. грн. – на придбання військового одягу, бронежилетів, наколінників, налокітників, рюкзаків, окулярів, аптечок, медпрепаратів, джгутів для бійців батальйону “Айдар”, 62,038тис. грн. – на тепловізор, спальники, намети, вервечки для внутрішньої роти міліції.

За 158,497 тис. грн. придбали ремені, паливний насос, одяг, ліхтарики, автохолодильники, тактичні рукавиці тощо для бійців Національної гвардії України,  за 48,4 тис. грн. – куртки, берци, штани, термобілизну, шапки, шкарпетки, рукавиці для 8-го окремого полку спецпризначення, а за 21,085 тис. грн. – генератор, куртки, штани, берци, рукавиці для 75-ої аеромобільної бригади.

Для 5-го батальйону тероборони за 89,5 тис. грн. закупили тепловізор, інфрачервоний далекомір, термобілизну, а для спецбатальйону міліції “Івано-Франківськ”за 33,265 тис. грн. – термобілизну.

Ще 58 тис. грн. витратили на забезпечення солдатів за окремими зверненнями матерів, 55,268 тис. грн – на бронежилети, каски, одяг для капеланів, які перебувають в зоні АТО.

Як повідомляв УНН, Івано-Франківська архієпархія УГКЦ передала допомогу українським військовим у зоні АТО.

Чи є підстава для надії?

1 січня – день тверезості