Лише зараз відбулася перша зустріч в СБУ з допомоги у розслідуванні злочинів проти Євромайдану

Поділитися

6 грудня у Службі безпеки України пройшла перша робоча зустріч новоствореної координаційної групи з допомоги у розслідуванні злочинів проти Євромайдану.

Головним завданням групи, до якої увійшли адвокати родин Героїв Небесної Сотні і численна група фахівців СБУ є прискорення розслідування злочинів, вчинених режимом Януковича проти своїх співвітчизників впродовж листопада 2013 – лютого 2014 рр.

Громадськість, а передусім, родини героїв справедливо невдоволені темпами розслідування, – заявив радник Голови СБУ Маркіян Лубківський. «Ми щиро хочемо фахово допомогти нашим колегам у Генеральній прокуратурі, в чиїй підслідності знаходиться розслідування, МВС встановити істину і покарати винних», – сказав Лубківський.

Учасники зустрічі окреслили напрями роботи групи, співробітники СБУ одержали конкретні доручення. Група працюватиме у тісній взаємодії і координації з МВС та Генпрокуратурою України.

За словами В.Наливайченка, результат може принести виключно спільна праця адвокатів і правоохоронців. Ніхто не має права захищати честь мундиру. Люди мають знати правду про перебіг розслідування. Голова СБУ наголосив на важливості регулярного публічного звітування силовиків про його результати, повідомили у прес-центрі СБ України

Міліціонери Тернопільщини застерігають: телефонні шахраї представляються працівниками банку

Україні повернуто нафтопровід з Тернопільщини, привласнений російською компанією