Нардеп з Тернопільщини ніде не працював з 2011 року і тому заповнив декларацію прочерками

Поділитися
Містер прочерк - Тарас Юрик
Містер прочерк – Тарас Юрик

Новообраний нардеп від Блоку Петра Порошенка Тарас Юрик здивував краян інформацією, оприлюдненою у його декларації. Як відомо, “порошенківець” заклеїв своєю політичною рекламою чи не кожен другий біг-борд у Тернопільському, Зборівському, Козівському, Бережанському і Підгаєцькому районах, розміщував рекламні статті у районках, інтернеті та обласній пресі (на фото вверху – однакова “джинсова” стаття розміщена у трьох різних обласних виданнях без помітки “політична реклама”).

Про рекламівки на кожному стовпі округу й згадувати не варто, бо це
Про рекламівки на кожному стовпі округу й згадувати не варто, бо це “копійчані” витрати

Витрати на рекламну кампанію Юрика становили сотні тисяч гривень, якщо не мільйони. Ще більше дивно, як нардеп без доходів міг повноцінно виконувати функції депутата Тернопільської міської ради? Більше того, обирався Тарас Юрик до міської ради від партії “Фронт змін” Арсенія Яценюка, а опинився в парламенті від Блоку Петра Порошенка. Дивна метаморфоза лише для непосвячених. Насправді, пролобіював округ для Юрика екс-мер Тернополя Роман Заставний через Степана Барну, який у приятельських стосунках з Юрієм Луценком та Романом Безсмертним.

Найцікавіше у даній історії декларація пана Юрика- суцільний прочерк. Як жив пан Тарас останні роки – велике питання до руху Чесно. Хто годував всі ці роки політика? Яка у нього могла бути самостійність? Хто проплатив кампанію Юрику і як він буде “відробляти”? [poll id=”178″]

yruk

yruk2
yruk3
yruk4
yruk5
yruk6
yruk7
yruk7yruk8
yruk9

Тернопільська облдержадміністрація вимагає грамоту від Яценюка

Бережанські регіонали не поділили кошти, зібрані для солдат АТО