Бережанські регіонали не поділили кошти, зібрані для солдат АТО

Поділитися

У неділю, 30 листопада, в Бережанському районному будинку культури відбувся благодійний концерт під назвою «Аматори бережанщини – бійцям АТО» у якому взяло участь 15 народних та зразкових колективів краю. Статус учасників заходу віщував цікаву та змістовну програму тому глядачів, які побажали стати свідками дійства було теж достатньо, адже останнім часом в районному будинку культури не завжди можна побачити на одній сцені живих народних артистів, які зібралися не для галочки щоб прозвітувати перед комісією для підтвердження свого статусу, а справді поспівати.
Люди нажертвували понад три тис грн., які чомусь після концерту одразу забрала та сховала у своєму сейфі скандальний директор БК п. Олександра Ковтун. Здавалося б, а кому іншому як не їй ці кошти потрібно було забрати, але є одне але… Річ у тім, що організатором заходу був начальник районного відділу культури, діючий член партії Регіонів п. Михайло Драбик, який і зобов’язав керівників художніх колективів організувати концерт, таким чином відмити йому репутацію. Між п. Драбиком та директоркою будинку культури, яка на місцевих виборах до районної ради теж йшла по списку від Партії Регіонів зчинився доволі серйозний шкандаль, в результаті якого перцю отримали і ряд інших працівників культури. Спочатку працівники БК виявили бажання за зібрані кошти закупити самостійно теплий одяг для вояків, але п. Драбик за порадою колєгів із Бережанської районної державної адміністрації віддав людські гроші в розпорядження комісії по їх розподілу, яка створена при райдержадміністрації.
Сподіваємося, що п. Драбику добре відома народна приказка «Якщо не наївся то вже й не налижешся», а особливо значення тих слів. Надіємося, що черговою подачкою «районний міністр культури» все ж таки не підкупив керівництво РДА, адже його час давно минув.

Нардеп з Тернопільщини ніде не працював з 2011 року і тому заповнив декларацію прочерками

Метастази минулого