Недобитки влади Януковича вже люструють майданівців

Поділитися

10848013_753535391391822_7186414549396578171_nДочекалися!!! Недобитки влади Януковича вже люструють майданівців. Представники попередньої влади, яких по-новому призначили свободівці із ударівцями, оголосили догану людині, яка з перших днів була на Майдані Незалежності під час Революції Гідності. Я особисто не одноразово бачив, як Ігор Терновий із рідними та друзями перебували в епіцентрі протистоянь на Грушевського та Інститутській, будували барикади та підтримували повалення режиму. В цей же час, коли зароджувався Майдан, сьогоднішнього керівника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області влада Януковича призначила першим заступником керівника цієї ж установи.
Коли у вересні я оприлюднив документи про розтрату державних коштів в дорожній галузі (маю на увазі купівлю бітуму для виготовлення асфальту по завищених цінах у підприємця, зареєстрованого всього декілька днів перед цим), ці недобитки влади Януковича переполохались, бо “криші” в СБУ вже не було. Тільки, чомусь, вирішили оголосити догану за свою ж розтрату державних коштів іншій людині – Ігорю Терновому, який до купівлі бітуму не мав жодного відношення. Жодна людина, яка укладала договір купівлі-продажу не покарана.
Це без сумніву початок реваншу недобитків влади Януковича. Так само, як і після “Помаранчевої Революції”, вони спершу ховались по норах, а потім знайшли собі місце у новій владній команді. Тоді це була “Наша Україна”. Тепер – Блок Петра Порошенка та інші обслуговуючі його партії.
Я категорично проти нового Майдану! Це може розвалити нашу державу. Але влада сама веде до цього.

Вододимир Бойко, народний депутат України 7 скликання

Бойня на Майдане

Проститутка из Луганска пожаловалась знакомому: жратвы нет, условий нет, клиенты закончились