Правоохоронці викрили бійця спецбатальйону “Тернопіль”, який передав із зони АТО боєприпаси

Поділитися

Оперативники обласного управління карного розшуку спільно з співробітниками відділу внутрішньої безпеки ДВБ МВС в області вилучили в одного зі співробітників спецбатальйону «Тернопіль» арсенал боєприпасів. Небезпечні предмети він переносив у сумці.

Під час огляду у 33-річного чоловіка правоохоронці вилучили штик-ніж, дві гранати та майже сотню набоїв до різних видів зброї.

Як з’ясувалося, дані предмети тернополянин передав із зони АТО своїй знайомій посилкою, перебуваючи там у службовому відрядженні. Повернувшись зі Сходу додому, забрав небезпечні «трофеї». Під час цього його й викрили міліціонери.

Наразі все вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі строком від 3-х до 7 років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Правоохоронці і надалі будуть відстежувати та викривати працівників, які допускають порушення закону чи зловживають своїм службовим становищем. Основне завдання, яке зараз стоїть перед органами внутрішніх справ, – очистити свої ряди від порушників та повернути довіру людей до міліції.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Легендарний боксер Мохаммед Алі госпіталізований із запаленням легенів

В інтернеті з’явилася гра, в якій треба утримувати падіння рубля