Шумахер став впізнавати рідних, але поки не може говорити

Поділитися

Міхаель Шумахер став впізнавати рідних, але поки не може говорити. Німецький автогонщик вже не прикутий до ліжка, і, коли не проходить процедури реабілітації, то сидить у кріслі біля вікна, повідомляє видання Autosprint.

Відзначається, що його обличчя поки нерухомо, спортсмен може реагувати тільки рухом очей.

Нагадаємо, наприкінці минулого року М.Шумахер отримав важку травму голови, катаючись на гірських лижах у французьких Альпах. Він провів у лікарні 254 дні. У вересні його виписали з клініки і відправили додому.

Німецькому автогонщику Міхаелю Шумахеру слід пройти “довгу боротьбу” на шляху до повного відновлення, заявила його менеджер Сабіна Кем. Про це повідомляє  ВВС України.

Рівно рік тому, 29 грудня 2013 року, зірка “Формули-1” дістав серйозну травму голови, коли катався на лижах у французькому Мерібелі.

Спортсмен проходив лікування в лікарні Гренобля, а у вересні його перевезли до його фамільного будинку на Женевському озері.

В інтерв’ю газеті Le Parisien Сабіна Кем повідомила, що Шумахер почав упізнавати своїх найближчих родичів і спілкуватися з ними за допомогою рухів очей.

Спортсменами року визнали тенісистку і футболіста

“Кіборги” поставили у аеропорту “Донецьк” ялинку