Тернопільська “Батьківщина” буде мати нового керівника?

Поділитися

Юлія Тимошенко задумала провести в партії «велику стірку». Дві виборчі кампанії в цьому році показували тільки спад рейтингу. І щоб за декілька років вона знову могла боротись хоть за прем’єрське крісло, їй потрібні зміни менеджерів. Тому Тимошенко вирішила змінити голів всіх організацій в областях. Дехто вже пішов із Турчиновим і Яценюком, а дехто вперто тримається. Юлія Володимирівна хоче поставити довірених собі голів в областях які зможуть забезпечувати фінансами партію деякий час. До кардинальних кадрових перестановок штовхнула серйозна заява Андрія Кожемякіна, який відповідає за безпеку. Він поклав на стіл Тимошенко докази того, що в всіх областях керівники після революції продавали посади. Але за грошима на партію їхали до Києва.
В Тернопіль Тимошенко хоче відправити керувати свого давнього знайомого Віктора Аніна, який народився в Кременці. Він вже пару років покривав витрати Деревляного.
Деревляному сказали запропонувати, де він себе буде бачити. Але його апетити всіх розсмішили. Він сказав Тимошенко, що готовий хоть на 3-4 місяці стати головою обласної адміністрації, або заступником міністра транспорту або екології. Але з такої дебільної самооцінки всі тільки посміялись.

Віталій Драган 

Як російський шоумен Дмитро Нагієв побував у столиці України

Тернополяни провели в Краматорську та Слов’янську мистецькі майстер-класи