Тернопільська вища футзальна ліга: Ерідон перемагає вперше

Поділитися

14 грудня у спорткомплексі “Політехнік” відбулися матчі 4-го туру Тернопільської Вищої футзальної ліги. Три поєдинки з чотирьох завершилися з розгромними результатами.

Матч-відкриття цього туру подарував глядачам аж 14 забитих голів. Своє лідерство у турнірній таблиці підтвердив Агрон-Королівський смак, розбивши Метаморфозу. Непереможні підопічні Віталія Паперовського забивали цього вечора голи на будь-який смак. По хет-трику на рахунку Руслана Луцика та Олександра Юрчака. Відтак, Агрон-Королівський смак залишається єдиною командою, яка ще не втрачала очки у цьому сезоні. А от Метаморфоза після цього туру — єдиний колектив без очок.

Метаморфоза – Агрон-Королівський смак 2:12 (Ярмаш Михайло (2) — Юрчак Олександр (3), Паперовський Віталій (2), Карпа Михайло, Ціх Ростислав, Луцик Руслан (3), Мороз Тарас, Костів Михайло)

Доволі несподіваним розгромом завершився матч для теребовлянської Ниви, яка протистояла Ерідону. Суперники Ниви відіграли увесь матч без замін, але були на голову вищими за своїх опонентів, відзначившись у чужих воротах вісім разів. Натомість Нива спромоглася лише на гол престижу у другому таймі.

Нива Теребовля – Ерідон 1:8 (Никеруй Юрій — Ковальчук Віктор, Хоптовий Андрій (3), Шельвіка Володимир (2), Пушкаренко Володимир (2)

Не зумів продовжити свою переможну серію бучацький Колос. У минулому турі бучацька команда у драматичному матчі переграла Металіст, а цього разу була слабшою за Вікінг. Хет-триком по Колосу вдарив Андрій Кухарук. Після гри тренер Вікінга Михайло Перевізник відзначив, що однією із переваг його колективу є молодість та наполегливість.

Колос Бучач – Вікінг 2:7 (Бардокін Роман, Сороцький Ігор — Слотюк Арсен, Критюк Олег, Кухарук Андрій (3), Грабчак Петро, Скакун Андрій)

Чимало емоцій витратили на майданчику гравці команд Металіст та Рома-Орбіт, які завершували тур матчем між собою. Металіст аби що прагнув реабілітуватися за поразку у минулому турі. Серйозну заявку на перемогу підопічні Ігоря Бадло зробили ще у першій половині гри, тричі реалізувавши свої гольові нагоди. І хоча Ромі вдалося скоротити відрив у рахунку до мінімуму, але остаточний результат підтвердив переконливу перемогу Металіста.

Металіст – Рома-Орбіт 4:2 (Бадло Ігор, Гвіанідзе Автанділ (2), Коропецький Василь — Паламар Олександр, Винник Степан)

Творча сотня “Правого Сектора”

Водогосподарники Тернопільщини надали допомогу для АТО на суму понад 70 тисяч гривень