Тернопільське обласне територіальне відділення не надає висновків про включення до переліку суб’єктів природних монополій

Поділитися

До Відділення надходять численні звернення щодо надання інформації по віднесенню суб’єктів господарювання до Переліку природних монополій, в зв’язку чим доводимо до відома всіх зацікавлених осіб наступну інформацію.
Відповідно до законодавства, функції ведення зведеного Переліку суб’єктів природних монополій (надалі Перелік) покладено на Антимонопольний комітет України.
Інформація до даного Переліку вноситься Комітетом на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, який формується національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, а в інших сферах, в яких діють суб’єкти природних монополій, – національними комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначеної комісії.
Таким чином, у Тернопільського територіального відділення відсутні підстави щодо надання інформації про включення чи відсутність суб’єктів господарювання у Переліку суб’єктів природних монополій.
Зведений перелік суб’єктів природних монополій розміщено на офіційному сайті для загального використання
http://www.amc.gov.ua/amku/doccatalog/document?id=97650&schema=main

.
Христина Мельник
Головний спеціаліст І ВДР
Тернопільського обласного
територіального відділення

У Вищому господарському суді працює 5 суддів, які є мільйонерами

Як збанкрутілий мільйонер розраховується із селянами за здані цукрові буряки