Як збанкрутілий мільйонер розраховується із селянами за здані цукрові буряки

Поділитися

7 грудня в центрі села Турильче, пайовикам села роздавали цукор! Приблизно 16:45 прибув тягач з причепом(фура) “ЛОГІСТ”. В підсумку мішки з цукром організовано “розтягували” як “гарячі пиріжки”!
Станом на ранок 8-го грудня ,про ці події нагадували тільки клійонки та папір на які тимчасово складали цукор!

Донедавна на полях області досі можна було бачити кагати з цукрових буряків. Виявилось, то компанія  таким чином економить власне пальне. Здавачі цукрової сировини повинні приїхати, наприклад, із Теребовлянського району у визначену годину, щоб відразу загрузити буряк на конвеєр. Як фермер має виїхати із поля у таку жахливу погоду бізнесовців не цікавить. Від такого зберігання буряків аграрії втрачають у вазі товару. Лариса Володимирівна Донецька, яка очолює аграрне управління в Теребовлянській РДА розповіла журналістам, що при рекордному врожаї 542 центри з гектара, такого ганебного ставлення до аграріїв не було ніколи. Через таке хамство керівництва Чортківської цукроварні,  “солодкий корінь” у нашому краї тепер вирощуватиме не так вже й багато селян.

 

Тернопільське обласне територіальне відділення не надає висновків про включення до переліку суб’єктів природних монополій

Бойовий гопак в бібліотеці