Тернопільські студенти можуть поїхати в штаб-квартиру НАТО

Поділитися

Одне скачування гри «вбиває» одного сепаратиста – жартують організатори проекту

12 грудня в Тернопільському національному економічному університеті відбулася презентація мобільного додатку «НАТО-квест». Цей додаток є принципово новим видом соціальної мережі і при цьому дозволяє брати участь в інтерактивній вікторині про Північно-Атлантичний Альянс.

«Мобільний додаток дає можливість брати участь у квесті, переможці якого поїдуть до штаб-квартири НАТО в Брюсселі, а також на військові бази НАТО в Словаччині, Литві та Естонії. Перший квест розрахований на 100 днів. Загалом плануємо проводити вікторину не менше 2-х разів на рік. З 2015 року плануємо запустити  україномовну та англомовну версії сайту. І ще що важливо – цей додаток можна завжди використовувати як повноцінну соціальну мережу», – розповідає президент Українсько-Словацького Центру Партнерства, автор розробки Михайло Колібабчук.

«Якщо в Україні буде проводитися референдум за вступ до Альянсу, населення має підійти до нього максимально поінформованого. Переконані, що найбільшу підтримку євроатлантичний курс має отримати від молодих українців. В України нема третього шляху – або до ЄС і НАТО, або в обійми до Путіна. НАТО-квест дозволить стати потужним інструментом в кібер-війні з Росією – фігурально кажучи, одне скачування вбиває одного сепаратиста», – заявив радник Міністра освіти і науки Сергій Пархоменко.

Live ставки: плюсы и особенности

Такі-то “дорогі дороги” Юлика на Тернопільщині