У нічному клубі сталася різанина

Поділитися

Ужгородські міліціонери розслідують різанину в нічному клубі. Внаслідок події постраждали троє іноземців, які з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості були госпіталізовані до лікарні міста. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС у Закарпатській області.

Серед ночі до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулися троє чоловіків віком 28, 30, 34 років.

У двох з них лікарі виявили ножові поранення різного ступеню важкості та госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Третій після надання медичної допомоги був відпущений додому.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілими виявилися троє мешканців однієї з закавказьких республік. До Закарпаття чоловіки приїхали у приватних справах близько місяця тому. Всі вони тимчасово проживали в Березнянському районі, де винаймали помешкання.

Тілесні ушкодження потерпілі отримали під час відпочинку у нічному клубі в м.Ужгороді. Там у гостей краю виник конфлікт із компанією інших відвідувачів. Під час з’ясування відносин зав’язалась бійка, в ході якої приїжджі отримали ножові поранення та інші тілесні ушкодження.

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що до вчинення правопорушення причетні кілька ужгородців віком від 23 до 43 років. Двох правопорушників уже затримано за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомлено їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Працівниками Ужгородського міськвідділу міліції проводяться необхідні слідчі дії для встановлення ступеня вини й інших фігурантів нічної різанини в місті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Уряд перетворює Україну на “бананову республіку”

У Криму український генерал-лейтенант готує найманців для Донбасу