У процесі реструктуризації Група компаній «Мрія» прийняла рішення про зміну складу топ-менеджменту

Поділитися

15 грудня 2014 року посаду фінансового директора Групи компаній «Мрія» залишив Олександр Чернявський. Кадрові перестановки в складі топ-менеджменту компанії пов’язані зі зміною концепції врегулювання боргових зобов’язань Групи, про що було оголошено на зустрічі з кредиторами і бондхолдерамі у вівторок 16 грудня 2014 року.

 «Ми вдячні Олександру Чернявському за той великий обсяг робіт, який йому вдалося виконати в такий складний для компанії період. Мова йде про систематизацію фінансових процесів Групи, а також переговорах з кредиторами та інвесторами про умови реструктуризації заборгованості Мрії», – зазначив генеральний директор Групи компаній «Мрія» Владислав Луговський.
 Одним із основних завдань Олександра Чернявського на посаді фінансового директора Групи була розробка та проведення програми реструктуризації заборгованості «Мрії» перед кредиторами та бондхолдерамі. Однак відсутність взаєморозуміння між кредиторами фактично заблокувало цей процес. Це зводить нанівець усі зусилля власників і керівництва «Мрії» по збереженню компанії.
 Як повідомлялося, на зустрічі з кредиторами 16 грудня 2014 року власники Групи компаній «Мрія» озвучили два можливих шляхи, по яких в умовах, що склалися, може піти компанія. Кредиторам було запропоновано взяти під їх повний контроль операційне управління бізнесом Групи та повну відповідальність за процес реструктуризації. Відповідне рішення повинно бути погоджено сторонами до кінця січня. Якщо ж цього не відбудеться – компанія в обставинах, що склалися, може прийти до банкрутства. На думку керівництва «Мрії», передача контролю над Групою кредиторам в даний час є єдиною можливістю зберегти бізнес.

0

У Тернополі хочуть зробити бойлер для кожного бліндажа української армії на Сході

Чого потребує земельна реформа в Україні?