У Тернополі горіла торговельна база

Поділитися

23 листопада о 20:58 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення торговельної бази, на вулиці Бродівській у Тернополі. Загальна площа будівлі 5 тис. м.кв. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС області.

Розвідкою, проведеною відділенням 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління, що першим прибуло на виклик було встановлено: горить покрівля складського приміщення. На момент прибуття рятувальників площа горіння становила 70 м.кв.

Полум’я швидко поширювалось, розповсюджуючись по внутрішній поверхні покрівлі, охоплюючи все більшу площу. В зв’язку з цим, було прийняте рішення про залучення до гасіння пожежі додаткових сил і засобів та направлено до місця події друге відділення ДПРЧ-1, а також чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Тернопільського районного відділу Управління.

Завдяки оперативним діям вогнеборців о 22:01 пожежу було локалізовано. Для ліквідації осередків горіння рятувальникам довелось проводити демонтаж покрівлі споруди на площі 400 м.кв. Працюючи в екстремальних умовах значного задимлення та низької температури о 02:14 пожежу було ліквідовано. Врятовано будівлю складського приміщення торгівельної бази. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.

Пожежею знищено покрівлю складу на площі 400 м.кв. та та готові вироби – міжкімнатні двері, орієнтовно в кількості 20 шт. Прямі та побічні збитки – встановлюються.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

На Тернопільщині міліціонери оперативно затримали церковних крадіїв (фото, відео)

Нардеп Роман Заставний зробив свою колишню партію “дахом” популярного бару (фото)