У Тернополі з нагоди Дня Збройних Сил України вшанували родини військовослужбовців, які загинули за волю України

Поділитися

У Тернополі урочисте зібрання з нагоди дня Збройних Сил України відбулося у п’ятницю 5 грудня у приміщення Тернопільської обласної філармонії. У заході взяли участь військовослужбовці української армії, військові ліцеїсти, представники влади, громадськості, духовенства, волонтерського руху та родин тих воїнів, які загинули в АТО захищаючи територіальну цілісність Батьківщини.
За словами тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Тернопільського обласного військкомату підполковника Андрія Миськіва на превеликий жаль свято Збройних Сил України затьмарують бойові дії на сході держави.
— Впродовж останніх місяців в антитерористичній операції виборюючи цілісність України полягло 19 кращих синів Тернопільської області. Ми низько схиляємо голови перед подвигом тих, хто мужньо захищав українську землю ціною власного життя, — наголосив у своїй промові підполковник Андрій Миськів.
Також ТВО обласного комісара звернувся зі словами вдячності до волонтерів, які своєю щоденною працею підтримують українських бійців в зоні АТО.
Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв.
Після цього, військові, представники Тернопільської обласної державної адміністрації, обласної та міської ради вшанували батьків, дружин та рідних тих воїнів, які полягли за волю України на території Луганщини та Донеччини.

Василь Лабай
Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України
Фото автора

Не встигли тернопільські нардепи присягнути, як почали кришувати бізнес

Змінено порядок зняття з обліку підприємців