Українські розвідники назвали імена генералів і командирів, які їх зрадили (відео)

Поділитися

Українські розвідники  підготували  відеозвернення, в якому назвали прізвища генералів і командирів, яких вони вважають  зрадниками. Відео опублікував волонтер Юрій Касьянов,   повідомляють Патріоти України.

Ще наприкінці листопада Касьянов   розмістив  у блозі інтерв’ю з розвідником, який  повідав  про складнощі в  зоні АТО, серед яких найважливіші  – саботаж і зрада з боку свого ж командування.

“Я думаю, що якби ми тоді знищили базу противника повністю, спалювали б їх колони, як тільки вони перетинають кордон, ми б зупинили агресію. Ніякий Путін не впорається з таким потоком трун”, – йдеться в інтерв’ю.

У відео мова йде про те, як  один  з українських   генералів  зрадив своїх  під час операції в аеропорту, коли в котел потрапила колона військових, хоча за планом вона повинна була пройти, коли по противнику відпрацює артилерія.

“Але артилерія зробила всього кілька залпів … А колона вже пішла, її обстрілюють, палять … Ми виходимо на зв’язок дізнатися що за дурниця відбувається? Нас ніхто не слухає, бо вже дана команда йти вперед. Тому що ще за день до прориву міністр оборони доповів президенту, що аеропорт розблокований. І це потрапило в ЗМІ “, – йдеться в інтерв’ю.

“Після публікації бійці записали відеозвернення, в якому називають конкретні імена командирів і генералів”, – зазначає “Інформаційний  спротив».

У Бучачі дерево “перебігало” дорогу

Посол Росії ходить в Адміністрацію Президента Порошенка як до себе додому