З тернопільського нардепа Побера знову кепкують

Поділитися

Нарешті українське суспільство дожило до того часу, коли з дурниць політиків преса починає відверто кепкувати.

28 вересня інтернет-газета “Про все” писала, що замість Ігоря Побера в списку “Блоку Петра Порошенка” могла бути шиншила?

Днями Ігор Побер став знову народним депутатом і знову за партійним списком. Цього разу Побер був 67 у Блоці Петра Порошенка. Нашого нардепа-фізкультурника відразу помітили столичні ЗМІ, які завважили нападки Побера на символ Майдану – нардепа Володимира Парасюка.

Склад новообраної Ради стає дедалі цікавішим. Окрім 24-річної Олени Кошелєвої та співачки Злати Огнєвіч, у парламент також пройшов багаторазовий чемпіон з бодібілдингу.

67-й номер списку президента Порошенка та голова тернопільського відділення партії “УДАР” Ігор Побер знову депутат, пише Таблоїд.

Побер має власний спорт-клуб, на сайті якого охоче демонструє свої рельєфи у самих лише бікіні.

Щоправда, на сторінці у Facebook новоспечений депутат-бодібілдер виглядає скромніше. Там він переважно у піджачках та вишиванках.

 Бодібілдер Ігор Побер у парламенті з 2012-го року

Журналіст Дмитро Гнап якось присвятив Поберу цілий пост у своєму Facebook.

“Якщо вас дратує син Порошенка, який йде в депутати, подивіться на цього персонажа. Це Ігор Побер – 67-й номер списку президентського блоку… Цей Побер, виявляється, зараз народний депутат! Хтось помітив його бурхливу депутатську діяльність? Причому, до того як потрапити в Раду, Побер працював заввиробництва бару “Бістро” ТОВ “Ресторан дорожній” в Тернополі. Після цього, став тренером з пауерліфтингу, звідки й потрапив до парламенту…” – обурювався Гнап.

 Бійки у Раді можуть стати більш видовищними, якщо в них братиме участь Побер

Утім, Побер не залишив пост журналіста без уваги.

“…З 2000 року я займався підприємницькою діяльністю у сфері громадського харчування і завідувачем працював у власному!!! барі. А тренером з пауерліфтингу працював у залі, створеному за кошти моєї родини… Забули ви написати і про те, що 4 роки я працював начальником управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА”, – окрім іншого зауважив спорстмен. У відповідь Дмитро Гнап написав наступне:

“Культурист-депутат Ігор Побер образився на мій допис. Побер в своєму ФБ запропонував мені зробити масаж, бо я бач, забув написати, що він очолював управління фізкультури і спорту в Тернопільській ОДА. “Перш, ніж писати, ознайомлюйтесь хоча би з біографією людини на Вікіпедії” – пише мені Побер. Він, напевне, думає, що розмістивши статтю у Вікіпедії, можна одразу стати видатним політичним діячем. А ми, як назло, збираємо інформацію з різних джерел. Наприклад, мій колега-керівник Рівненського центру журналістських розслідувань Володимир Торбiч з`ясував, що Ігор Побер як нардеп має 57 (!) помічників. Ми в редакції жартуємо, що частина помічників страхує його під час жиму лежачи, частина розтирає його маслом, а хтось же має і на кухні в “Бістро” залишатися. Пане Побер, ціную вашу мужність. Хочете поговорити, приходьте до нас на Громадське. Тільки не тікайте з ефіру, як багато ваших попередників. І ще. Кидайте цей зверхній тон. Ми вам платимо зарплату і пільги як депутату, і маємо повне право обговорювати ваш зовсім непоказний громадсько-політичний шлях”,- написав Дмитро Гнап у Фейсбуці.

Ігор Побер вже нічого не відписував Гнапу. Повідомив лише, що 2 жовтня йде на беззубе і ніяке Тернопільське державне телебачення.

 Такі світлини ілюструють спортивну діяльність клубу пауерліфтингу Побера на сайті
 Не кожного депутата можна побачити у самих трусах
Міцний стрижень Ради – Ігор Побер

Замість Ігоря Побера в списку “Блоку Петра Порошенка” могла бути шиншила?

***

Як журналіст Громадського телебачення поставив на місце тернопільського нардепа

Софія Гусак: “Приклад Грузії дає надію”

Тернополяни проводитимуть мистецькі майстер-класи на Сході