23-річний житель Шумського району вчинив інтелектуальний злочин

Поділитися

Не встиг 23-річний житель Шумського району вислухати вирок суду за скоєння крадіжки, як знову вчинив злочин – обікрав сільську бібліотеку. Молодика, звичайно ж, цікавили не книжки, а те, що можна було б згодом вигідно продати.

Те, що в бібліотеці побував злодій, виявила працівниця закладу. Жінка, прийшовши вранці на роботу, побачила зняту віконну шибу та вибиті двері всередині. Про крадіжку повідомила співробітників місцевого райвідділу.

Правоохоронці встановили, що з бібліотеки зникли флешка, модем, маршрутизатор та інше комп’ютерне приладдя. За підрахунками працівників, злодій виніс майна на понад тисячу гривень.

Оперативно-розшукові заходи вивели на слід підозрюваного. Причетним до крадіжки виявився 23-річний житель села Великі Дедеркали. Чоловік зізнався у протиправному. У його помешканні міліціонери знайшли крадені речі, які він, як зізнався, планував згодом продати.

За вчинене зловмисникові доведеться відповісти. Частина третя статті 185 Кримінального кодексу України, у порушенні якої звинувачують молодика, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

У Підгайцях особливий вертеп (фото)

Походеньки трьох грабіжників припинили тернопільські міліціонери