Походеньки трьох грабіжників припинили тернопільські міліціонери

Поділитися

Із заявою про пограбування у Тернопільський міський відділ міліції звернувся 22-річний житель обласного центру. Хлопець повідомив, що на вулиці на нього несподівано напали троє чоловіків та викрали гаманець і мобільний телефон.

 Схоже повідомлення надійшло й від 25-річного тернополянина кількома годинами пізніше.

Зловмисники завдали потерпілому кілька ударів та, поваливши на землю, викрали мобільний телефон і золоту каблучку.

Правоохоронці оперативно-розшуковими заходами встановили особи нічних грабіжників. Ними виявилося троє жителів обласного центру

Хлопці приятелювали давно. Один із злочинної трійці, 20-річний юнак, навчається в училищі, інший 21-річний та 20-річний заробляли на прожиття випадковими підробітками.

Якось увечері молодики, прогулюючись містом, помітили випадкового перехожого і вирішили пограбувати його. Напад здійснили раптово – підкравшись зі спини, збили потерпілого з ніг, обнишпорили кишені та забрали усі цінні речі. Непоміченими втекли з місця злочину. А вже через декілька годин злочинна трійця скоїла інший грабунок. Отримані кошти, після розподілу, хлопці витратили на власні потреби.

Проте довго розкошувати на вкрадені гроші молодикам завадили працівники міліції. Правоохоронці розшукали двох зловмисників. Проводяться заходи щодо встановлення місцеперебування третього підозрюваного у грабежі.

 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

23-річний житель Шумського району вчинив інтелектуальний злочин

Мобільний телефон, телевізор та триста гривень забрав з помешкання пенсіонера раніше судимий житель Кременеччини