Бережанські міліціонери викрили крамничного злодія

Поділитися

Те, що в крамниці побував злодій, виявив власник. Вранці, відчинивши торговий заклад, господар помітив, що з прилавку зникли спиртні напої. Про крадіжку чоловік повідомив співробітників райвідділу.

 Як розповів начальник Бережанського райвідділу міліції Петро Процик, отримавши повідомлення про крадіжку з магазину в одному із сіл району, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери з’ясували, що злодій проник до торгового закладу, знявши віконну шибу. Цікаво, що з усього асортименту товару крадій надав перевагу спиртному – виніс понад 20 пляшок вина та оковитої.

Міліціонери почали пошуки нічного візитера. Вже невдовзі встановили особу підозрюваного. Причетним до крадіжки виявився 42-річний місцевий житель. У нього вдома знайшли крадений товар та вилучили.

Проблеми із законом у підозрюваного не вперше – був раніше судимий за крадіжки. Після звільнення із в’язниці ніде не працював, постійно пиячив.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному інкримінують частину третю статті 185 Кримінального кодексу (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Триває досудове розслідування. Правоохоронці також перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

19-річний тернополянин двічі виманив у неповнолітнього приятеля золоті прикраси

Європа мовчала